Bistro De Luxe
restaurant i København K

Bistro De Luxe er den aller første restaurant i Madklubben-familien og er placeret i København k. Her får du en elegant og strømlinet restaurantoplevelse, hvor det moderne danske køkken møder det europæiske i smukke anretninger. 

3 retter fra 225 kr.

Du kan også få Madklubben derhjemme

Restaurant i København k

Det var her i Store Kongensgade i København K, at det hele startede, da Madklubben i maj 2007 slog dørene op for allerførste gang. Idéen var at servere fremragende mad og drikke til billige penge i flotte omgivelser, og den idé viste sig at være formlen til et hit. Madklubben-familien har siden vokset sig større, men Bistro-de-Luxe er stadig en favorit for mange – og med god grund.

Madklubben Bistro-de-Luxe er en restaurant, hvor godt design, gode råvarer af høj kvalitet og sæsonens smage går hånd i hånd. For er der én ting, der kendetegner menuen hos vores originale favorit, så er det et stramt fokus på de bedste råvarer. Menukortet skifter i høj grad med årstiden, og du vil altid kun finde råvarer, der er nøje udvalgt og i sæson hos restauranten Bistro-de-Luxe i København k.

Kokkene tager udgangspunkt i det danske køkken, men retter og teknikker bliver tilsat en god portion fransk håndværk midt i København K. Køkkenet er dog ikke bundet af dogmer, og selv om vi bruger overvejende skandinaviske råvarer, så er vi ikke bange for at bruge japansk soja, eller belgisk chokolade, hvis det gør retten endnu bedre!

Kort sagt, så udvikler og nytænker køkkenet konstant, men en ting er sikkert – du får stadig fremragende mad til sympatiske priser.

Så kom ned forbi os i Store Kongensgade 66 i København K, sæt dig godt til rette i vores kernelædersofaer eller klassiske designstole fra Charles og Ray Eames, og lad os forkæle dig med det bedste fra sæsonen! Du kan også følge os på Facebook.

Kontakt

Madklubben Bistro-de-Luxe
Store Kongensgade 66
1264 København K
Tlf: 33 32 32 34
bistro@madklubben.dk

Åbningstider

Mandag til lørdag
fra kl. 17:30 til 00:00 (Køkkenet lukker kl. 22)

Hver opmærksom på ændrede åbningstider i marts 

Mandag 
Lukket