Bistro De Luxe
Selskabsmenu
For grupper af 10 gæster eller flere. Gældende 7. januar - 17. marts
Skriv til os på bistro@madklubben.dk. Eller ring 33 32 32 34
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuer og priser.
Aftenmenu –Madklubben Bistro-de-luxe
Faste menuer

DELUXE-MENUEN | 350 kr.

Klar fiskesuppe
Ponzu, æbler, glaskål og kaffirlime
Tilkøb: let-rimmet kammuslingeterrin +75 kr. 

250g Rib eye af kalv 
Skorzonerrod, persillesmør og sauce med Havgus ost.
Serveres med knuste kartofler med smør og karse 

Vaffel 
Pistacieis og saltede nødder 

FAVORITMENUEN | 225 kr. 

Klar fiskesuppe
Ponzu, æbler, glaskål og kaffirlime
Tilkøb: let-rimmet kammuslingeterrin +75 kr. 

Osso Buco
Julienne af grønt, syltede tyttebær og saltede valnødder
Serveres med knuste kartofler med smør og karse 

Syltede Solbær
Solbærganache, solbærsorbet, valnødder og balsamico 

DEN GRØNNE MENU | 225 kr. 

Rødbedetatar (V)
Kardemomme, olivenolie, gæremulsion og rødbedemarengs 

Brændte gulerødder (V) 
Gulerodsbarigoule, syltede gulerødder og hvide bønner  

Chokolademousse (V)
Peanuts, krystalliseret mørk chokolade og karamel

Sammensæt selv

VORES KONCEPT

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.

vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

Forretter

Ceviche af hvid fisk 
Grape, pomelo, agurk, ingefær og chili 

Klar fiskesuppe 
Ponzuæbler, glaskål og kaffirlime 
Tilkøb: letrimmet kammuslingeterrin +75 kr. 

Røget kyllingerilette  
Lagret parmesanhjertesalat og lun vinaigrette 

Jomfruhummertatar +75 kr. 
Piment d’espelettekartoffelpurécroutoner og syltede stikkelsbær  

Rødbedetatar (V) 
Kardemomme, olivenolie, gæremulsion og rødbedemarengs (Vegansk) 

Hovedretter

Bagt skærising 
Persillesky med østers, persillerodbagt hvidløg og ristet boghvede 

Torskeloin +50 kr. 
Grillede løg, røget marv, bottarga, kapers og beurre blanc 

250g Rib eye af kalv +125 kr. 
Skorzonerrod, persillesmør og sauce med Havgus ost 

Brændte gulerødder (V)  
Gulerodsbarigoule, syltede gulerødder og hvide bønner (Vegansk) 
Tilkøb: trøffelfarseret vagtel +125 kr. 

Osso Buco 
Julienne af grønt, syltede tyttebær og saltede valnødder 

Tilbehør

Knuste kartofler med smør og karse | 35 kr. 

Saltbagt selleri med hasselnødder og gammelknas | 35 kr. 

Hjertesalat med syrnet fløde og dild | 35 kr. 

Surt og sylt | 35 kr. 

Desserter & Ost

Vaffel  
Pistacieis og saltede nødder 

Syltede Solbær 
Solbærganachesolbærsorbet, valnødder og balsamico 

Chokolademousse (V) 
Peanuts, krystalliseret mørk chokolade og karamel (kan laves vegansk) 

3 oste 
Med behørig garniture og grillet brød  

Ost +50 kr.
Vesterhavsost, rød løber og flødeost med trøffel

Børnemenu

Gælder for børn til og med 11 år 

Vælg 1 ret for 100 kr. 
Vælg 3 retter for 150 kr.


FORRET

Røget kyllingerilette  
Lagret parmesanhjertesalat og lun vinaigrette

HOVEDRET

Osso Buco 

Julienne af grønt, syltede tyttebær og saltede valnødder  

DESSERTER

Chokolademousse (V) 
Peanuts, krystalliseret mørk chokolade og karamel (kan laves vegansk) 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.