Bistro De Luxe
Selskabsmenu
For grupper af 10 gæster eller flere. 29. oktober - 6. januar
Skriv til os på bistro@madklubben.dk. Eller ring 33 32 32 34
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuer og priser.
Aftenmenu –Madklubben Bistro-de-luxe
Faste menuer

DELUXE-MENUEN | 350 kr.

Blåmuslingesuppe
Serveres med saltet torsk, syltede stikkelsbær, dild og kamille

300g Kalve Ribeye
Syltede svampe, Vesterhavsost og brunet blomkålscreme. 
Serveres med hjertesalat med syrnet fløde og dild & knuste kartofler med smørkarse

Risalamande
Med ristede mandler og kirsebærsovs

 

PESCETAR-MENUEN | 300 kr. 

Blåmuslingesuppe
Serveres med saltet torsk, syltede stikkelsbær, dild og kamille

Ristet torsk som brændende kærlighed 
Med bløde løg, brunet smør, syltede beder og ramsløgskapers

Kirsebærsorbet
Med hvid chokolade, mascarpone og vanilje

 

VEGETAR-MENUEN | 225 kr. 

Bagte rødbeder (V)
Med friskost, peberrod, kirsebæreddike, honning og valnøddeolie

Grillet blomkål
Med blomkålscreme, hasselnødder, soya/lime sauce og brunet smør + hjertesalat med syrnet fløde

Kirsebærsorbet
Med hvid chokolade, mascarpone og vanilje

Sammensæt selv

VORES KONCEPT

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.

vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

Forretter

Laks +25 kr.
Serveres med rævesovs, hasselnødder og glaskål

Bagte rødbeder (V)
Med friskost, peberrod, kirsebæreddike, honning og valnøddeolie
Tilvalg af stegte kammuslinger +100 kr.

Blåmuslingesuppe
Serveres med saltet torsk, syltede stikkelsbær, dild og kamille

Anderilette
Med syltede beder, dijonnaise og karse

Oksetatar +25 kr.
Med asier, radicchio og pebermayo

Hovedretter

Grillet blomkål
Med blomkålscreme, hasselnødder, soya/lime sauce og brunet smør
Tilkøb af ristet torsk +75 kr.

Ristet torsk som brændende kærlighed +75 kr.
Med bløde løg, tørsaltet bacon, brunet smør, syltede beder og ramsløgskapers

Rosastegt andebryst
Serveres med smørristede figner, stegt grønkål, bagt æblecreme og sauce med tonkanød

Grisenakke
Med rødkål, balsamico, sennep, sauce med julekrydderier og fedtegrever

300g Kalve Ribeye +125 kr.
Syltede svampe, Vesterhavsost og brunet blomkålscreme

Tilbehør

Knuste kartofler med smør karse | 35 kr.

Saltbagt selleri med hasselnødder og gammelknas | 35 kr.

Hjertesalat med syrnet fløde og dild | 35 kr.

Surt og sylt | 35 kr.

Desserter & Ost

Risalamande
Med ristede mandler og kirsebærsovs

Chokolademousse
Kakaonibs, kokossorbet, ristet kokos og karamel

Kirsebærsorbet
Med hvid chokolade, mascarpone og vanilje

Ost +50 kr.
Vesterhavsost, rød løber og flødeost med trøffel
Hertil karamelliseret pære og knækbrød

Børnemenu

Gælder for børn til og med 11 år 

Vælg 1 hovedret for 100 kr. 
Vælg 1 hovedret + 1 dessert for 125 kr.


HOVEDRETTER
 – vælg mellem:

Grissenakke
Med rødkål, balsamico, sennep, sauce med julekrydderier og fedtegrever

Rosastegt andebryst
Serveres med smørristede figner, stegt grønkål, bagt æblecreme og sauce med tonkanød

DESSERTER

Risalamande
Med ristede mandler og kirsebærsovs

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.