Selskabsmenu Madklubben Bistro-de-Luxe
Efterår 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 27. august – 28. oktober 2019. 

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst.

Menupakker

Menuen skal vælges af hele selskabet. Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner
Vand m/u brus ad libitum er inkluderet i prisen

DELUXE MENUEN | 350 kr.

Jordskoksuppe (V)
Serveres med stegte jordskokker, ingefær og stikkelsbær
Tilvalg af stegte kammuslinger + 75 kr.

250g Ribeye +125 kr.
Hertil stegte svampe, trøffelsauce og persille

Kokossorbet
Med kakaocreme, saltkaramel og ristet kokos


FAVORITTEN | 250 kr.

Jordskoksuppe (V)
Ragout af oksetykkam
Æblekompot

Alle hovedretter serveres med knuste kartofler med karse og grøn salat

Vin til middagen

Vores vinmenuer kan tilkøbes både til vores menupakker ovenfor eller til en menu, I selv sammensætter længere nede. Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

BISTROENS VINMENU | 150 kr.
Et glas bobler, et glas hvidvin og et glas rødvin

VINMENU DE LUXE | 300 kr.
Et glas hvidvin, et glas rødvin og et glas dessertvin afstemt efter maden.

Sammensæt selv

Vores koncept:

1 ret: 125 kr.
2 retter: 200 kr.
3 retter: 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

prisen inkluderer vand m/u brus

Forretter

Jordskoksuppe (V)
Serveres med stegte jordskokker, ingefær og stikkelsbær
Tilvalg af stegte kammuslinger + 75 kr.

Bagte rødbeder
Med friskost, peberrod, kirsebæreddike og valnøddeolie

Røgede kammuslinger +100 kr.
Serveres med grønne æbler, lun mayo og jordskokker

Oksetatar
Hertil gammelknas, sennepsmayo og kartoffelchips

Andeleverterrine +75 kr.
Serveres med brioche og kompot

Hovedretter

Ristet Torsk +75 kr.
Serveres med bløde løg, muslingesauce og broccoli

Saltbagt selleri (V)
Med hasselnødder, Vesterhavsost, brunet smør og soya
Tilkøb af dagens fisk +75 kr.

Ragout af oksetykkam
Hertil syltede svampe, karotter og valnødder

Svinekotelet
Serveres med løgcreme, hønsesky, grillede løg og citrontimian

250g Ribeye +125 kr.
Hertil stegte svampe, trøffelsauce og persille 

Tilbehør

Knuste kartofler med karse | 35 kr.

Stegte jordskokker med Vesterhavsost og vinaigrette | 35 kr.

Hjertesalat med syrnet fløde, dild og sort peber | 35 kr.

Surt og sylt | 35 kr.

Desserter & Ost

Kokossorbet
Med kakaocreme, saltkaramel og ristet kokos

Syltet pære
Med hvid chokolade, mazarin og granité

Æblekompot
Hertil sprødt krydderbrød og luftig vaniljecreme

3 Oste + 50 kr.
Serveres med behørig garniture og knækbrød

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.