Selskabsmenu
Madklubben Bistro-de-Luxe
Julen 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 29. oktober – 6. januar.

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst.

Menupakke

Menuen skal vælges af hele selskabet. Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner
Vand m/u brus ad libitum er inkluderet i prisen

DELUXE-MENUEN | 350 kr.

Blåmuslingesuppe
Serveres med saltet torsk, syltede stikkelsbær, dild og kamille

300g Kalve Ribeye
Syltede svampe, Vesterhavsost og brunet blomkålscreme.
Serveres med hjertesalat med syrnet fløde og dild & knuste kartofler med smørkarse

Risalamande
Med ristede mandler og kirsebærsovs

Vin til middagen

Vores vinmenuer kan tilkøbes både til vores menupakker ovenfor eller til en menu, I selv sammensætter længere nede. Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens.

BISTROENS VINMENU | 150 kr.
Et glas bobler, et glas hvidvin og et glas rødvin

VINMENU DE LUXE | 300 kr.
Et glas hvidvin, et glas rødvin og et glas dessertvin afstemt efter maden.

Sammensæt selv

Vores koncept:

1 ret: 125 kr.
2 retter: 200 kr.
3 retter: 225 kr.

Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

prisen inkluderer vand m/u brus

Forretter

Laks +25 kr.
Serveres med rævesovs, hasselnødder og glaskål

Bagte rødbeder (V)
Med friskost, peberrod, kirsebæreddike, honning og valnøddeolie
Tilvalg af stegte kammuslinger +100 kr.

Blåmuslingesuppe
Serveres med saltet torsk, syltede stikkelsbær, dild og kamille

Anderilette
Med syltede beder, dijonnaise og karse

Oksetatar +25 kr.
Med asier, radicchio og pebermayo

Hovedretter

Grillet blomkål
Med blomkålscreme, hasselnødder, soya/lime sauce og brunet smør
Tilkøb af ristet torsk +75 kr.

Ristet torsk som brændende kærlighed +75 kr.
Med bløde løg, tørsaltet bacon, brunet smør, syltede beder og ramsløgskapers

Rosastegt andebryst
Serveres med smørristede figner, stegt grønkål, bagt æblecreme og sauce med tonkanød

Grissenakke
Med rødkål, balsamico, sennep, sauce med julekrydderier og fedtegrever

300g Kalve Ribeye +125 kr.
Syltede svampe, Vesterhavsost og brunet blomkålscreme

Tilbehør

Knuste kartofler med smør karse | 35 kr.

Saltbagt selleri med hasselnødder og gammelknas | 35 kr.

Hjertesalat med syrnet fløde og dild | 35 kr.

Surt og sylt | 35 kr.

Desserter & Ost

Risalamande
Med ristede mandler og kirsebærsovs

Chokolademousse
Kakaonibs, kokossorbet, ristet kokos og karamel

Kirsebærsorbet
Med hvid chokolade, mascarpone og vanilje

Ost +50 kr.
Vesterhavsost, rød løber og flødeost med trøffel
Hertil karamelliseret pære og knækbrød

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.