Om Bistro De Luxe

Det var her i Store Kongensgade, at det hele startede, da Madklubben i maj 2007 slog dørene op for allerførste gang. Idéen var at servere fremragende mad og drikke til billige penge i flotte omgivelser, og den idé viste sig at være formlen til et hit. Madklubben-familien har siden vokset sig større, men Bistro-de-Luxe er stadig en favorit for mange – og med god grund.

Madklubben Bistro-de-Luxe er en restaurant, hvor godt design, gode råvarer af høj kvalitet og sæsonens smage går hånd i hånd. For er der én ting, der kendetegner menuen hos vores originale favorit, så er det et stramt fokus på de bedste råvarer. Menukortet skifter i høj grad med årstiden, og du vil altid kun finde råvarer, der er nøje udvalgt og i sæson hos Bistro-de-Luxe.

Kokkene tager udgangspunkt i det danske køkken, men retter og teknikker bliver tilsat en god portion fransk håndværk. Køkkenet er dog ikke bundet af dogmer, og selv om vi bruger overvejende skandinaviske råvarer, så er vi ikke bange for at bruge japansk soja, eller belgisk chokolade, hvis det gør retten endnu bedre!

Kort sagt, så udvikler og nytænker køkkenet konstant, men en ting er sikkert – du får stadig fremragende mad til sympatiske priser.

Så kom ned forbi os i Store Kongensgade 66, sæt dig godt til rette i vores kernelædersofaer eller klassiske designstole fra Charles og Ray Eames, og lad os forkæle dig med det bedste fra sæsonen!