Bistro Royal går vi op i kvalitet, venskablighed og gode priser. Vi ligger, som mange af jer nok ved, på byens bedste hjørne, som er placeret lige ud til Kongens Nytorv. Vores menu byder på favoritter fra Frankrig og Danmark, og du kan både indtage din morgenmad, frokost og middag hos os. Du kan enten vælge at sidde indenfor i vores autentiske bistrostemning, eller være hurtig, og snuppe en plads ude i varmen med udsigt til Kongens Nytorv.

I slutningen af juni skiftede vi menukort, og I har taget varmt imod vores nye retter med et mere sommerligt præg. Så hvis du mangler et sted at spise din middag i dag, i morgen, eller i næste måned, så er Bistro Royal klar til at tage imod dig.

Hvad kan du så forvente?

Hos Bistro Royal er stemningen autentisk, der er højt til loftet og med mange hyggelige kroge. Alle er velkomne! Så om du er på date, har børnene med eller er alene, så passer du ind.
Vores menu byder på lidt af det hele. Prøv for eksempel vores “farseret vagtel” med svampe, foie gras, serveret med grønne asparges, nye løg, rosmarinsauce og nye danske kartofler med smør og havsalt. Mums! Eller hvad med en “stegt rødtunge” med grillet spidskål, lun ærtepuré, nye gulerødder, forårsløg og friskbælgede ærter. Hertil får du serveret pommes purée med urter og hollaindaisesauce. Bliver du sulten nu??

Hvis du kommer med appetit, har vi naturligvis også forretter, desserter og mange forskellige sides, som du kan tilvælge til din middag. Pift din middag op med lidt onion rings & chilimayo, pommes frites med trøffel, eller noget i den lidt grønnere ende, så som cæcarsalat eller grillet broccoli med sesam og soya. Der er noget for enhver smag, og det er bare at tage et kig på vores menu for at få et bedre overblik.

Men hvad med drikkevarer?

Vores drinkskort byder på lidt af hvert, uanset hvilken lejlighed det er til. Så om du skal på date, til firmafrokost eller give den hele armen, så er der noget for enhver smag. Prøv for eksempel en frisk Rhubarb Spritz med Lillet, bobler, rabarber, jordbær og mynte. Et ægte sommerhit! Eller hvad med en dejlig sommerdrink med hyldeblomst & ginger beer? Derudover har vi også et stort vinkort, som du kan vælge ud fra.

Der er lidt af det hele, og der er også drikkevarer uden alkohol. Her har vi 2 iste på menuen, som også indeholder dejlige sommerlige elementer så som fersken & rabarber. Og mocktails – selvfølgelig!

Har du lyst til at give Bistro Royal et besøg, til en lækker middag? Book din næste middag lige her! Vi glæder os til at se dig.