Bistro Royal
Selskabsmenu
For grupper af 10 gæster eller flere. Gældende fra 14. januar - 24. marts
Skriv til os på mail@bistroroyal.dk. Eller ring 38 41 41 64
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuer og priser
Aftenmenu Bistro Royal
Forretter

Rørt Tatar 75 kr.
Klassisk rørt tatar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon. Serveret med trøffelmayo og sprøde violette kartofler

Jordskokkebisque (V) 85 kr.
Cremet jordskokkebisque serveret med æbler, ristede mandler og sprød jordskok
Råstegt hummer kan tilføjes for +50 kr.

Yellowfin Tun 95 kr.
Yellowfin tun serveret med rørt avocado, sesamdressing, ristet sesam og koriander

Røget Færøsk Laks 95 kr.
Røget Færøsk laks med hoisinsauce, sprøde nudler og dild

Hovedretter

Boeuf 250 kr.
Helstegt oksecuvette – man skærer selv Hertil rødvinssauce, pommes frites og grøn salat (steges medium-rare)

Steak au Frites 300 kr.
300g stegt rib eye af kornfodret sydamerikansk kødkvæg med sauce bearnaise, pommes frites og grøn salat

Rørt Tatar 200 kr.
Klassisk rørt tatar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon.
Serveret med trøffelmayo, sprøde violette kartoffel. Sprøde pommes frites og en grøn salat på siden

Bistro Royal Burger 150 kr.
Dry-aged hakket oksebøf med Gruyère, burgerdressing, rødløg, tomat og syltede agurker i ristet brioche bolle Hertil pommes frites og aïoli

Hummer à l’Américaine 350 kr.
Råstegt og flamberet 1/1 hummer serveret med tomat, hvidløg, hummersauce og grillet spidskål

Smørstegt Torsk 225 kr.
Stegt vintertorsk serveret med brændte løg, råstegt vinterkål og sauce nâge

Thai Red Curry (V) 150 kr.
Kokosmælk og rød karry med broccoli, peberfruft, løg, babymajs og pak choi.
Serveret med quinoa, koriander og peanuts

Side orders

Grillet pak choi med østerssauce | 40 kr.

Stegt broccoli med soya og sesam | 40 kr.

Grøn salat med vinaigrette | 30 kr.

Onion rings med chilimayo | 35 kr.

Pommes frites med havsalt | 35 kr.

Pommes frites med trøffelsmør | 45 kr.

Pommes puré med urter | 40 kr.

Trøffel-pommes puré | 45 kr.

Friskhøvlet sort trøffel | 75 kr.

Sauce bearnaise | 35 kr.

Rødvinssauce | 35 kr.

Sauce Nâge | 35 kr.

Desserter

Chokolademousse 65 kr.
Luftig og cremet chokolademousse serveret med flødeskum og appelsinkrokant

Æbletærte 65 kr.
Æbler, pralinécreme, ristede mandler og pisket crème fraiche

Coupe Royal 65 kr.
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste Oreos

Kokossorbet (V) 65 kr.
Serveret med ristede kokosflager, kokosmarengs, bagt ananas og kakaonibs (Vegansk)

Vin til middagen

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens

DEN GODE VINMENU | 250 kr.
1 glas hvidvin + 1 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

DEN BEDRE VINMENU | 350 kr.
1 glas cava + 1 glas hvidvin + 1 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

DEN BEDSTE VINMENU | 450 kr.
1 glas Champagne Grand Cru + 1 glas hvidvin + 2 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

Børnemenu

Børn til og med 11 år

HOVEDRET | 125 kr. 
HOVEDRET + DESSERT | 150 kr. 

HOVEDRET

BØRNEBURGER
Grillet oksekød med ketchup og briochebolle
Serveret med gyldne, sprøde fritter

BØF BÉARNAISE
Skiver af oksecuvette 
Hertil béarnaise og sprøde gyldne pommes frites

RØDSPÆTTEFILET
Paneret rødspættefilet med remoulade og sprøde fritter 

DESSERT

VANILJEIS
Med karamel og oreos 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.