Selskabsmenu for Bistro Royal – Forår 2019

For grupper á 10 personer eller derover. 

Sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Sammensæt selv

Vores selskabskoncept:

3 retter fra | 290 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

Forretter

RØRT TATAR
Klassisk rørt tatar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon
serveret med estragonmayo, rødbede crudité, syltede sennepsfrø og kapers.

LYNSTEGT TUN + 20 kr.
Soya marineret lynstegt tun serveret med avocadocreme, ristet sesam, koriander og fennikel crudité

STENBIDERROGN + 20 kr.
Stenbiderrogn på smørstegt vaffel serveret med creme fraiche, rødløg og dild

VOL AU VENT
Crustade med høns i velouté med hvide asparges, selleri, sprøde jordskokker, purløg og ærteskud

LAKSECARPACCIO + 20 kr.
Saltet laks serveret med soya, lime, ristede cashewnødder, japansk mayo, sesam og shiso

Hovedretter

BŒUF + 100 kr.
Helstegt oksecuvette – steges medium – man skærer selv
Hertil rødvinssauce, gyldne, sprøde pommes frites og grøn salat

RIB EYE STEAK + 150 kr.
300g stegt rib eye af kornfodret, sydamerikansk kødkvæg sauce béarnaise, gyldne, sprøde pommes frites og grøn salat

RØRT TATAR + 50 kr.
Klassisk rørt tatar med sennep, æggeblomme, tomat, persille og estragon
serveret med estragonmayo, rødbede crudité, syltede sennepsfrø og kapers.
Hertil gyldne, sprøde pommes frites og grøn salat

THAI RED CURRY
Rød karry med kokosmælk, kylling, sukkerærter, peberfrugt, shiitake, koriander, ris, jordnødder og basilikum.
Kan bestilles vegetarisk

SALTIMBOCCA + 50 kr.
Stegt udbenet kylling serveret med serranoskinke, salvie, bygotto og hvidvinssauce
Kan bestilles vegetarisk

STEGT TORSK + 50 kr.
Stegt torsk serveret med grønne bønner à lá française og sauce beurre blanc

Alle retter med pommes frites kan opgraderes til trøffelfritter for + 10 kr.

Side orders

Onion rings med chilimayo + 30 kr.

Pommes frites med trøffel + 45 kr.

Pommes frites med havsalt + 35 kr.

Pommes purée med trøffel + 45 kr.

Stegt broccoli med soya og sesam + 40 kr.

Bønner à lá Francaise + 40 kr.

Grøn salat med vinaigrette + 25 kr.

Cæsarsalat med croutoner + 35 kr.

Béarnaise + 35 kr.

Rødvinssauce + 35 kr.

Sauce Beurre Blanc 35 kr.

Desserter

COUPE ROYAL
Karamelis med saltet karamel, ristede nødder og knuste Oreos

BROWNIE + 10 kr.
Brownie serveret med vaniljeis og hindbærcoulis

PANNA COTTA
Panna cotta med citrus og brændt hvid chokolade

Vin til middagen

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens

 

DEN GODE VINMENU | 250 kr.
1 glas hvidvin + 1 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

DEN BEDRE VINMENU | 350 kr.
1 glas cava + 1 glas hvidvin + 1 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

DEN BEDSTE VINMENU | 450 kr.
1 glas Champagne Grand Cru + 1 glas hvidvin + 2 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.