Aftenmenu Bistro Royal
Forår 2020

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 24. marts-22. juni

Sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Forretter

Rørt Tatar 75 kr.
Klassisk rørt tatar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon. Serveret med estragonmayo, kapers blomster, syltede sennepsfrø, skallotte og karse

Tuna Tataki 95 kr.
Lynstegt tun vendt i sesam serveret med rustik mango salsa, wasabimayo og koriander

Røget Laks 95 kr.
Røget færøsk laks serveret med peberrodscreme, rugbrødscrumble, selleri, radisecrudité og brøndkarse

Spring Roll (V) 75 kr.
Sprød indbagt forårsrulle med gulerod, spidskål, østershatte, forårsløg og risnudler. Serveres med wasabimayo og spæde salater med kinaradisse

Hovedretter

Bœuf 250 kr.
Helstegt oksecuvette – man skærer selv
Hertil rødvinssauce, pommes frites og en grøn salat (steges medium-rare)

Steak au Frites 300 kr.
300g stegt rib eye af kornfodret sydamerikansk kødkvæg. Sauce bearnaise, pommes frites og grøn salat

Rørt Tatar 200 kr.
Klassisk rørt tatar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon. Serveret med estragonmayo, kapers blomster, syltede sennepsfrø, skallotte og karse. Hertil sprøde pommes frites og en grøn salat

Bistro Royal Burger 150 kr.
Dry aged hakket oksebøf med gruyère, burgerdressing, rødløg, tomat og syltede agurker i ristet brioche bolle. Hertil pommes frites og aïoli
Bacon kan tilkøbes for +15 kr.

Stegt Pighvar 250 kr.
Pandestegt pighvar serveret med små karotter, blancherede porrer, små kartofler og sauce beurre blanc

Risotto al Salto (V) 150 kr.
Pandestegt risotto med safran, østershatte, karotter og broccoli (vegetarisk)

Lammeculotte 250 kr.
Grillet lammeculotte serveret med pimientos de padrón, lamme sauce og knuste kartofler med urter

Side orders

Salad caprese | 45 kr.

Pimientos de padrón | 40 kr.

Stegt broccoli med soya og sesam | 40 kr.

Grøn Salad med vinaigrette | 30 kr.

Onion rings med chilimayo | 35 kr.

Pommes frites med ramsløgsalt | 35 kr.

Pommes Frites med trøffelsmør | 45 kr.

Knuste kartofler med urter | 45 kr.

Smørstegte små kartofler | 40 kr.

Friskhøvlet sort trøffel | 75 kr.

Sauce bearnaise | 35 kr.

Rødvinssauce | 35 kr.

Sauce beurre blanc | 35 kr.

Desserter

Coupe Royal 65 kr.
Vaniljeis med saltet karamel, Valrhona chokolade, ristede hasselnødder og Oreo

Kokossorbet (V) 65 kr.
Serveret med ristede kokosflager, kokosmarengs, bagt ananas og kakaonips (vegansk)

Rabarbertrifli 65 kr.
Serveret med rugbrødscrumble og crème anglaise

Osteplatter 75 kr.
24 mdr Comté, 3 mælks ost, Blå Kornblomst serveret med hjemmebagt knækbrød og marmelade

Vin til middagen

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens

 

DEN GODE VINMENU | 250 kr.
1 glas hvidvin + 1 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

DEN BEDRE VINMENU | 350 kr.
1 glas cava + 1 glas hvidvin + 1 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

DEN BEDSTE VINMENU | 450 kr.
1 glas Champagne Grand Cru + 1 glas hvidvin + 2 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.