Selskabsmenu Bistro Royal
Efterår 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 20. august – 11. november 2019

Sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Forretter

Rørt Tartar 75 kr.
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg,
tomat, persille og estragon. Serveret med løgmayo, 
sprød kartoffel og urter

Svampe á la Crème 95 kr.
Grillet surdejsbrød serveret med svampe
à la crème, timian, syltede løg og sprød jordskok

Lynstegt Tun 95 kr.
Soya-marineret yellowfin-tun serveret med avocado,
ristet sesam, koriander og grillet lime

Laksecarpaccio 85 kr.
Saltet laks serveret med soya, lime, ristede
cashewnødder, japansk mayo, sesam og shiso

Hovedretter

Boeuf 250 kr.
Helstegt oksecuvette (steges medium-rare) – man skærer selv stegen.
Hertil rødvinssauce, gyldne sprøde pommes frites og grøn salat

Steak au Frites 300 kr.
300g stegt ribeye af kornfodret sydamerikansk kødkvæg. Serveres med
Béarnaise, gyldne sprøde pommes frites og en grøn salat med vinaigrette

Rørt Tatar 200 kr.
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon 
serveret med løgmayo, sprød kartoffel og urter.
Hertil gyldne, sprøde pommes frites og grøn salat med vinaigrette

Bistro Royal Burger 150 kr.
Dry aged hakket oksebøf med Gruyère, burgerdressing, rødløg, tomat, syltede agurker og ristet
brioche. Hertil gyldne, sprøde pommes frites og onion rings

Saltimbocca 200 kr.
Stegt udbenet kylling serveret med serranoskinke, salvie, bygotto og 
hvidvinssauce (kan bestilles vegetarisk)

Pocheret Helleflynder 200 kr.
Pocheret helleflynder serveret med spinat, nye carotter, salturt og sauce nâge

Lobster Linguini 250 kr.
Råstegt hummer serveret med linguini i cremet hummerbisque med tomat,
fennikel basilikum, piment d’Espelette og krydderurtesalat.

Alle retter med pommes frites kan opgraderes til trøffelfritter for + 10 kr.

Side orders

Onion rings med chilimayo | 30 kr.
Pommes frites med havsalt | 35 kr.
Pommes frites med trøffel | 45 kr.
Sauteret spinat med hvidløg og croûtons | 45 kr.
Nye kartofler med løvstikke | 40 kr.
Stegt broccoli med soya og sesam | 40 kr.
Grøn salat med vinaigrette | 25 kr.
Cæsarsalat med croutoner | 35 kr.
Sauce bearnaise | 35 kr.
Rødvinssauce | 35 kr.
Sauce hollandaise | 35 kr.
Sauce beurre blanc | 35 kr.

Desserter

Hvid Chokolademousse 65 kr.
Cremet hvid chokolademousse serveret med syltede hindbær og lakrids

Pære Belle Hélène 75 kr.
Pocheret pære serveret med vaniljeis og lun chokoladesauce

Coupe Royal 65 kr.
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste Oreos

Vin til middagen

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens

 

DEN GODE VINMENU | 250 kr.
1 glas hvidvin + 1 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

DEN BEDRE VINMENU | 350 kr.
1 glas cava + 1 glas hvidvin + 1 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

DEN BEDSTE VINMENU | 450 kr.
1 glas Champagne Grand Cru + 1 glas hvidvin + 2 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.