Selskabsmenu Bistro Royal
Sommer 2020

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 11. maj

Sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Forretter

RØRT TATAR | 75 kr.
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon.
Serveret med persille, trøffelmayo og sprøde violette kartofler

YELLOWFIN TUNA | 95 kr.
Rå yellowfin tun serveret med avocado, sesam, soya, ingefær, ristet sesam og koriander

GRØNÆRTESUPPE (VG) | 75 kr.
Kold grønærtesuppe med mynte, citronolie, friske ærter, ristede mandler og ærteskud (vegansk)

Hovedretter

BŒUF | 250 kr.
Helstegt oksecuvette – man skærer selv
Hertil rødvinssauce, pommes frites og en grøn salat
(steges medium-rare)

STEAK AU FRITES | 300 kr.
300g stegt ribeye af kornfodret sydamerikansk kødkvæg.
Sauce Béarnaise, pommes frites og grøn salat med vinaigrette

RØRT TARTAR | 200 kr.
Ca 200g klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon.
Serveret med persille, trøffelmayo og violette kartoffel chips.
Heril sprøde pommes frites og en grøn salat

BISTRO ROYAL BURGER | 150 kr.
Dry aged hakket oksebøf med cheddar, burgerdressing, rødløg, tomat og syltede agurker i ristet brioche bolle.
Hertil pommes frites og aïoli
Bacon kan tilkøbes for +25 kr.

STEGT PIGHVAR | 250 kr.
Pandestegt pighvar serveret med hvide asparges, crudité på grønne asparges og ramsløgshollandaise

Tilbehør

SALADE CAPRESE (V) | 45 kr.

BACON (TIL BURGER) | 25 kr.

GRØN SALAT MED VINAIGRETTE | 30 kr.

ONION RINGS MED CHILIMAYO | 35 kr.

POMMES FRITES MED RAMSLØGSALT | 35 kr.

POMMES FRITES MED TRØFFELSMØR | 45 kr.

NYE KARTOFLER MED LØVSTIKKESMØR | 45 kr.

Saucer & dips

SAUCE BEARNAISE | 35 kr.

RAMSLØGSHOLLANDAISE | 35 kr.

RØDVINSSAUCE | 35 kr.

CHILIMAYONNAISE | 10 kr.

AIOLI | 10 kr.

KETCHUP | 10 kr.

ESTRAGONMAYONNAISE | 10 kr.

Desserter

COUPE ROYAL | 65 kr.
Vaniljeis med saltet karamel, Valrhona chokolade, ristede hasselnødder og knuste Oreos

JORDBÆR OG VANILJEIS | 65 kr.
Friske jordbær med hvid chokolademousse og varm chokoladesauce

Vin til middagen

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens

DEN GODE VINMENU | 250 kr.
1 glas hvidvin + 1 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

DEN BEDRE VINMENU | 350 kr.
1 glas cava + 1 glas hvidvin + 1 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

DEN BEDSTE VINMENU | 450 kr.
1 glas Champagne Grand Cru + 1 glas hvidvin + 2 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

Børnemenu

Børn til og med 11 år

HOVEDRET | 125 kr. 
HOVEDRET + DESSERT | 150 kr. 

HOVEDRET

BØRNEBURGER
Grillet oksekød med ketchup og briochebolle
Serveret med gyldne, sprøde fritter

BØF BÉARNAISE
Skiver af oksecuvette 
Hertil béarnaise og sprøde gyldne pommes frites

RØDSPÆTTEFILET
Paneret rødspættefilet med remoulade og sprøde fritter 

DESSERT

VANILJEIS
Med karamel og oreos 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.