Selskabsmenu Bistro Royal
Vinter 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende til 6. januar

Sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Forretter

Rørt Tartar 75 kr.
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon.
Serveret med trøffelmayo, skalotteløg og sprøde jordskokkechips

Hummerbisque 95 kr.
Cremet hummerbisque serveret med æble, saltbagt selleri og kørvel
Tilføj rimmet kammusling +25 kr.

Yellowfin Tun 95 kr.
Yellowfin tun serveret med rørt avocado, sesamdressing, ristet sesam og koriander

Gravad Laks 85 kr.
Gravad laks serveret med hoisinsauce, sprøde nudler og dild

Hovedretter

Boeuf 250 kr.
Helstegt oksecuvette (steges medium-rare) – man skærer selv.
Hertil rødvinssauce, gyldne sprøde pommes frites og grøn salat

Steak au Frites 300 kr.
300g stegt ribeye af kornfodret sydamerikansk kødkvæg.
Sauce Béarnaise, gyldne sprøde pommes frites og en grøn salat on the side

Rørt Tatar 200 kr.
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon serveret med
trøffelmayo, skalotteløg og sprøde jordskokkechips. Hertil gyldne, sprøde pommes frites og grøn salat

Bistro Royal Burger 150 kr.
Dry aged hakket oksebøf med Gruyère, burgerdressing, rødløg, tomat, syltede agurker og ristet brioche
Hertil gyldne, sprøde pommes frites og en grøn salat

Confiteret Andelår 200 kr.
Serveret med trøffel-kartoffelmos, lun rødkål, ristede hasselnødder samt julesauce

Pocheret Helleflynder 275 kr.
Pocheret helleflynder serveret med spinatcreme og glaserede gulerødder.
Hertil pommes puré med urter og sauce nage

Wellington Royal 350 kr.
Stegt oksetournedos med sprød butterdej, serrano skinke og duxelles af svampe.
Serveres med ærter à la française, pommes puré og rødvinssauce 

Side orders

Onion rings med chilimayo | 30 kr.

Pommes frites med havsalt | 35 kr.

Pommes frites med trøffel | 45 kr.

Pommes puré med urter | 40 kr.

Trøffelmos | 45 kr.

Stegt broccoli med soya og sesam | 40 kr.

Ærter à la francaise | 40 kr.

Grøn salat med vinaigrette | 25 kr.

Cæsarsalat med croutoner | 35 kr.

Sauce bearnaise | 35 kr.

Trøffelsauce | 45 kr.

Rødvinssauce | 35 kr. 

Sauce Nage | 35 kr.

Desserter

Crèpe Suzette 75 kr.
Pandekage serveret med appelsin, karamel, ristede mandler og cointreau

Cheesecake 65 kr.
Cheesecake serveret med bærcoulis

Coupe Royal 65 kr.
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste Oreos

Vin til middagen

Vinmenuer skal som udgangspunkt vælges af hele selskabet og være ens

 

DEN GODE VINMENU | 250 kr.
1 glas hvidvin + 1 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

DEN BEDRE VINMENU | 350 kr.
1 glas cava + 1 glas hvidvin + 1 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

DEN BEDSTE VINMENU | 450 kr.
1 glas Champagne Grand Cru + 1 glas hvidvin + 2 glas rødvin + 1 glas dessertvin + kaffe eller te

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.