Så går det løs – nu kan du endelig booke bord på Frankies Pizza i Aarhus!

22. februar 2019

Omsider er Frankies Pizza ikke længere et københavner fænomen, for nu er vi klar med datoen for den store åbning af Frankies Pizza i Aarhus – sæt kryds i kalenderen, og forvent også take away!

Men hvad er det nu, Frankies Pizza er for en størrelse? Vi snupper lige et par lynhurtige facts! Konceptet er nemlig stenovnsbagte pizzaer, uformel og hyggelig stemning i rå og funky lokaler, hvor både musik, iskolde øl og cocktails flyder frit. Og til en skarp pris. Pizzaerne koster fra 80 kroner, men du kan også vælge Frankies Feast, som er vores bud på en ad libitum oplevelse, hvor du kan spise al den pizza og drikke alle de cocktails og den vin, du lyster. Seancen varer i halvanden time – og børn til og med 11 år, må spise al den pizza og drikke al den sodavand de – eller forældrene – kan rumme. Prisen lyder på 150 kroner for “the young ones”, mens de voksne slipper med 350 kroner pr. person alt inklusiv.

Den første officielle  dato hedder torsdag den 7. marts, hvor vi har plads til de første 100 gæster, og som dagene går, skruer vi stille og roligt op for kadencen, indtil vi når vores maks antal gæster, som lyder på 150. Du kan allerede nu booke bord ved at klikke lige her. 

Torsdag den 7. marts er vi også klar med vores takeaway koncept, så du kan hjembringe pizzaerne – og for det ikke skal være lyv, så vil det også være muligt at få dem leveret i snarlig fremtid – mere om det til den tid.

Er du nysgerrig på at følge med på rejsen? Så kan du holde dig opdateret på @frankiespizzapizza på Instagram, På Frankies Pizza på Facebook eller på www.madklubben.dk/frankiespizza.