Catering af Madklubben

Bestil catering fra Madklubben i København og omegn, gennem vores nye koncept Madklubben Derhjemme.

Catering af Madklubben Derhjemme

Siden 2007 har du besøgt os på vores restauranter. Det har været hyggeligt og sjovt. Men. Nu er tiden inde til, at vi besøger dig.

Vi har nemlig lanceret Madklubben Derhjemme Catering, hvor du får den velkendte kvalitet fra vores restauranter hjem til din fest.

Gratis levering ved køb over 3.000 kr. i postnumre 1000-2999.

Catering i København
og omegn

Vi har lanceret Madklubben Derhjemme Catering, hvor du får den velkendte kvalitet fra vores restauranter hjem til din fest i København og omegn. Det betyder, at når du skal holde en fest, hyggeaften, julefrokost, nytår eller noget helt femte, så kan du få Madklubbens mad, som du kender den fra vores restauranter, leveret direkte hjem til dig.

Med vores catering sørger vi for, at du kan hygge sammen med dine gæster i stedet for at skulle stresse rundt i køkkenet

Catering grønt københavn
Catering københavn grønt
mad leveret ud af huset i københavn
mad leveret ud af huset i københavn

Madklubbens mange klassikere som Catering

Om det er fest, barnedåb, reception, bryllup eller bare en hyggelig aften med dem du holder af, så har Madklubben Derhjemme Catering den perfekte madoplevelse klar til dig. Det eneste du skal gøre er at finde ud af, hvilken menu der passer til lige netop dit arrangement. Maden leverer vi i smukke fade, klar til at stille på bordet, så du blot skal slappe af og nyde samværet med dine gæster.

 

Nytår med Madklubben Derhjemme

Vil du holde nytår uden stress?

Hvis svaret er ja, så har vi strikket to forskellige nytårsmenuer sammen (priser fra 300 kr.), så du kan bruge de sidste timer i 2019 på at underholde dine gæster i stedet for at stresse rundt i køkkenet. 

Få den velkendte kvalitet fra vores restauranter hjem som catering til din fest i København og omegn. Om det er hyggeaftenen, julefrokosten, nytårsmiddagen, brunch eller noget helt femte, så er vores kokke klar til at kokke Madklubbens Derhjemme catering og levere den direkte hjem til dig. 

suppe Catering københavn
Catering suppe københavn

Madklubbens Buffet

Madklubbens Grønne

Madklubbens 3-retters

Madklubbens Reception

Få tilsendt et forslag til
dit event

Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et forslag på menuen til dit næste event. 

Madklubben Derhjemme leverer i København og omegn. Bor du i Aarhus eller Esbjerg-området, så tager vores restauranter dér også hånd om dine ønsker. 

Følg os på Facebook.