Copenhagen Cooking sluttede for en uge siden, og vi vil rigtig gerne dele lidt billeder fra aftenen på Hanzō. Lørdag d. 1 september, afholdte Hanzō et fantastisk og intimt event med kun 25 pladser. Eventet hed: The Backroom Beer Feast: Hanzo X Crafted By X De Ølglade Damers Klub.
Billetterene blev revet væk, og det giver måske mening at holde et lignende event en anden gang også – det skal vi nok melde ud om, hvis det sker!

De Ølglade Damers Klub, Crafted By og Hanzō arbejde sammen denne aften, for at skabe det fedeste event til jer. Vi spiste i det ”hemmelige” rum i den gamle køleboks, som man skal gennem køkkenet for at finde. Her blev der serveret vores populære “Hanzo Experience”, som er alle retter markeret med * på menukortet, som serveres til deling. Menuen finder du lige her.

Under middagen blev det asiatiske mad parret med fantastisk øl. Her kom brygmester Jon fra Crafted By forbi, og præsenterede de tre øl, det lille bryggeri under Carlsberg har udviklet til Hanzō: ”Golden Lotus”, ”Spiced Gong” og ”5th Element”. Disse øl kan nydes andre aftenen også naturligvis!

De Ølglade Damers Klub var aftenens værter, og bød velkommen med en særlig cocktail baseret på deres ”K Vinder”-øl med noter af hibiscus og chili. Den er naturligvis også skabt af de gode folk fra Crafted By. Drinken var så populær, at samtlige gæster spurgte indtil en opskrift, og den finder du lige her.

Se alle billederne fra aftenen lige herunder. Er du måske blevet misundelig? Du kan se hele menuen fra Hanzō, samt booke bord lige her!