Idag har vi en helt bestemt ret i tankerne, og et helt bestemt spisested. De lækreste, saftige og smagfulde hot wings fra Hanzō! Vingerne er med sur/sød, ananas & mynte, og smager så englene synger. Måske du tænker at hot wings er for stærkt for dig, men på grund af den lækre sur/sød sauce og ananas, så går det hele ind og bliver balanceret. Selv nogle af os fra kontoret, som absolut ikke er fan af stærk mad, elsker disse hot wings!

Vingerne kan enten vælges som en af dine forretter, eller som en del af Hanzō Experience.
Vores koncept er simpelt, du kan enten vælge 1, 2, eller 3 retter til 125-225 kr., eller en menu kaldet Hanzō Experience, hvor køkkenet bestemmer. Her er det alle retter markeret med * (se menukortet), som serveres til deling på midten af bordet, ad 3 omgange. Prisen for denne herlighed er 375 kr. pr. person, og her er de lækre hot wings også en del af menuen!

Så hvad skal du så vælge? Uanset hvad anbefaler vi at smage vores saftige hot wings – men vi har så meget lækkert på kortet, og derfor af Hanzō Experience et optimalt valg til dig, som gerne vil prøve lidt af det hele. Du kan læse meget mere om menuen lige her. 

Gjorde vi dig sulten? Book bord til din næste middagsoplevelse lige her – Vi ses!