Madklubben Events København

Vi glæder os til at give dig til en aften med både nydelse, eftertanke og fordybelse til events København. Vi inviterer nogle af landets bedste foredragsholdere til at komme forbi vores smukke selskabslokale BanquetMadklubben Østerbro. Her starter vi aftenen med et glas bobler, sætter os til bords og nyder en lækker menu med vin, øl og vand – inden aftenens foredragsholder går på.

Kom og vær med, når vi er værter for en række spændende foredrag på Madklubben Østerbro.

drabssager / historie / foredrag

Middag og foredrag med
drabscheferne Kurt Kragh & Ove Dahl
9/9 - UDSOLGT

drabssager / historie / foredrag

Middag og foredrag med
drabscheferne Kurt Kragh & Ove Dahl
17. november

Mit liv / Håndbold / Foredrag

Middag og foredrag med
Joachim Boldsen
DATO TIILKOMMER

indretning / livvstil / coaching

Middag og foredrag
"Fang tidsånden"
med Christian Grau
DATO TILKOMMER
Foredrag København
Foredrag København

Foredrag i hjertet af København

Vores Banquet er det smukkeste selskabslokale midt på Østerbro i København. Når du træder ind i rummet bliver du straks mødt af den dejligste atmosfære. Her er snedkerede paneler, flotte designermøbler og smukke lamper, som danner den perfekte ramme om alle typer af events i København. Akustikken i vores Banquet er i top, så samtalerne kan flyde uforstyrret ved bordene. Uanset om man er 50 eller 120 personer.

Madklubben Events København

I løbet af foråret kan du høre nogle af tidens mest spændende foredrag. De tidligere drabschefer Kurt Kragh og Ove Dahl fortæller en insiderberetning om nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie. 

Er du mere nysgerrig efter at finde ud af hvilke trends, der påvirker os lige nu? Så glæd dig til at opleve livsstilekspert Christian Grau, når han giver et spændende og øjenåbnende indblik i Danmarks og danskernes aktuelle tendenser. 

Du kan også møde Joachim Boldsen, hele Danmarks håndbold-helt, der med sine erfaringer, måske kan give dig glæden tilbage i dit liv/arbejdsliv. Hold dig opdateret på nye events København på vores Facebook side

Mad Events
Mad Events
Selskab2
Selskab2

Vi ses til events København

Vi glæder os til at give dig til en aften med både nydelse, eftertanke og fordybelse til events København. Glæd dig til at nogle af landets bedste performere kommer forbi vores smukke selskabslokale Banquet på Madklubben Østerbro.
Her starter vi aftenen med et glas bobler, sætter os til bords og nyder en lækker menu med vin, øl og vand – inden aftenens foredragsholder går på. Du kan altid finde vores kommende events på denne side, dog anbefaler vi også, at du følger med på vores Facebook for at holde dig opdateret. Har du nogle spørgsmål til menuen, foredraget, parkeringsforhold eller noget helt fjerde så skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os.