BOOK BORD
  • DA
Menu
  • DA
madklubben logo

Middag og foredrag med drabscheferne Kurt Kragh & Ove Dahl​

DRABSSAGER / AFTEN / FOREDRAG

Køb billet

Er du også vild med true crime? Så skal du gå ikke glip af foredraget med de tidligere drabschefer Kurt Kragh og Ove Dahl, hvor de løfter sløret for efterforskningen af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie.

Information

  • 9. september 2020
  • 18:00 - 23:00
  • Pris: 625,-/pers.
  • Ad libitum øl, vin & vand under middagen
  • Østerbrogade 79, 2100 København

Oversigt

  • Velkomstdrink
  • Lækker 3-retters sharing menu
  • Foredrag & spørgsmål
Se menu

Foredrag:
Den ultimative forbrydelse - drabet - når et menneske slår et andet menneske ihjel

Drabscheferne Ove Dahl og Kurt Kragh fortæller om de største mordsager og ser tilbage på nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie. I foredraget beskrives de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse – drabet: Profit, jalousi, hævn. begær, udstødelse, fanatisme og magt, og om efterforskningsmetoder og samarbejde med kriminalteknikere, retsmedicinere, pressen og offentligheden. De kommer i foredraget ind på sager som ”Amagermanden”, ”Stewardesse-drabet”, ”Sonay-drabet” m.fl.

Om Kurt Kragh

Kurt Kragh er tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, hvor han var en central figur i mere end 27 år. Her stod han bl.a. i spidsen for efterforskningen af en lang række opsigtsvækkende og tunge drabssager. Kurt har medvirket i ”Efterlyst” på TV3 i perioden 1997-2000, været konsulent for ”Rejseholdet” på DR1 fra 2000 til 2004, konsulent og medvirkende hos ”De 7 drab” på TV2, medforfatter til ”Viden om drab” og forfatter til bøgerne ”At tænke som en morder” og ”Drabscheferne” – sidstnævnte sammen med Stine Bolther og Ove Dahl. 

Om Ove Dahl

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, og er tidligere kriminalinspektør i Københavns Politi, hvor han desuden har båret titlerne drabschef, røverichef og souschef i Drabsafdelingen. Han afløste i 2003 kriminalinspektør Kurt Jensen som drabschef. Som drabschef for Københavns Politi han har desuden i mange år været et velkendt ansigt på TV og fra større drabssager herhjemme. Igennem de mange år i sin politikarriere har Ove set det meste – og ikke mindst det værste. Han udkom sammen med Stine Bolther i 2012 med bogen “Drabchefen – de nyeste sager”. 

Vil du vide mere?

Indtast din mail og bliv blandt de første til at modtage de eftertragtede events, så snart de går online.

Vi ser frem til at opleve inspirerende events sammen med jer!

/ /

Restauranter

Take Away

Catering

Find os

  • Se alle restauranter
  • +45 33 32 32 34
  • madklubben@madklubben.dk
Facebook
Instagram

Restaurant

  • Take Away
  • Catering
  • Gavekort
  • Selskabslokaler
  • Mødelokaler
Menu
  • Take Away
  • Catering
  • Gavekort
  • Selskabslokaler
  • Mødelokaler

For virksomheder

  • Julen for virksomheder
Menu
  • Julen for virksomheder

Bag om

  • Kontakt
  • Tilmeld dig nyhedsbrev
  • Om Madklubben
  • Presse
  • Job
  • Opskrifter
  • Cookie- og privatlivspolitik
  • Persondatapolitik
Menu
  • Kontakt
  • Tilmeld dig nyhedsbrev
  • Om Madklubben
  • Presse
  • Job
  • Opskrifter
  • Cookie- og privatlivspolitik
  • Persondatapolitik

Læs om

  • Elsker du pizza?
  • Morgenmad på Vesterbro
  • Vi hylder smørrebrød
  • Konfirmation
  • Vegetarretter
  • Barer
Menu
  • Elsker du pizza?
  • Morgenmad på Vesterbro
  • Vi hylder smørrebrød
  • Konfirmation
  • Vegetarretter
  • Barer

Ⓒ 2020 - Madklubben

  • Oplevelsesgaver
  • Take Away
  • Restauranter
  • Catering
  • Events & aktiviteter
  • Selskabslokaler
  • Mødelokaler
Menu
  • Oplevelsesgaver
  • Take Away
  • Restauranter
  • Catering
  • Events & aktiviteter
  • Selskabslokaler
  • Mødelokaler
  • Frokostrestauranter
  • Om Madklubben
  • Gavekort
  • Presse
  • Job
Menu
  • Frokostrestauranter
  • Om Madklubben
  • Gavekort
  • Presse
  • Job
Facebook
Instagram

Ⓒ 2020 - Madklubben

Nytårsmenu

Bordet er jeres i 2 timer og 15 minutter

500 kr./person inkl. drikkevarer
200 kr./barn inkl. børnecocktails og børnechampagne

SNACKS
Grillede oliven, blue chips med trøffelmascarpone og saltede cashewnødder

FRANKIES FEAST
Spis al den pizza, du kan
Drik al den vin og alle de cocktails, du kan
Frankies rødvin + hvidvin + rosévin + bobler + Tuborg Rå
Minty Lemonade, Frankies Stormy, Københavnerstang og Rhubarb Lemonade

CHOCOLATE & MILK
Brownie på Valrhona chokolade med mælkeis og syltede bær

TILKØB
Byt dine bobler ud med André Clouet Pink Champagne + 100 kr.

FRANKIES GODT NYTÅRSKIT (TO GO)
Hjemmelavet sød kransekage, ½ flaske bobler og trøffelchips + 200 kr. (nok til 2 personer)

Book bord
Download menu
Se restaurant

Nytårsmenu

Bordet er jeres i 2 timer og 15 minutter

500 kr./person inkl. drikkevarer
200 kr./barn inkl. børnecocktails og børnechampagne

SNACKS
Grillede oliven, blue chips med trøffelmascarpone og saltede cashewnødder

FRANKIES FEAST
Spis al den pizza, du kan
Drik al den vin og alle de cocktails, du kan
Frankies rødvin + hvidvin + rosévin + bobler + Tuborg Rå
Minty Lemonade, Frankies Stormy, Københavnerstang og Rhubarb Lemonade

CHOCOLATE & MILK
Brownie på Valrhona chokolade med mælkeis og syltede bær

TILKØB
Byt dine bobler ud med André Clouet Pink Champagne + 100 kr.

FRANKIES GODT NYTÅRSKIT (TO GO)
Hjemmelavet sød kransekage, ½ flaske bobler og trøffelchips + 200 kr. (nok til 2 personer)

Book bord
Download menu
Se restaurant

Nytårsmenu

Bordet er jeres i 2 timer og 15 minutter

500 kr./person inkl. drikkevarer
200 kr./barn inkl. børnecocktails og børnechampagne

SNACKS
Grillede oliven, blue chips med trøffelmascarpone og saltede cashewnødder

FRANKIES FEAST
Spis al den pizza, du kan
Drik al den vin og alle de cocktails, du kan
Frankies rødvin + hvidvin + rosévin + bobler + Tuborg Rå
Minty Lemonade, Frankies Stormy, Københavnerstang og Rhubarb Lemonade

CHOCOLATE & MILK
Brownie på Valrhona chokolade med mælkeis og syltede bær

TILKØB
Byt dine bobler ud med André Clouet Pink Champagne + 100 kr.

FRANKIES GODT NYTÅRSKIT (TO GO)
Hjemmelavet sød kransekage, ½ flaske bobler og trøffelchips + 200 kr. (nok til 2 personer)

Book bord
Download menu
Se restaurant

Nytårsmenu

Bordet er jeres i 2 timer og 15 minutter

500 kr./person inkl. drikkevarer
200 kr./barn inkl. børnecocktails og børnechampagne

SNACKS
Grillede oliven, blue chips med trøffelmascarpone og saltede cashewnødder

FRANKIES FEAST
Spis al den pizza, du kan
Drik al den vin og alle de cocktails, du kan
Frankies rødvin + hvidvin + rosévin + bobler + Tuborg Rå
Minty Lemonade, Frankies Stormy, Københavnerstang og Rhubarb Lemonade

CHOCOLATE & MILK
Brownie på Valrhona chokolade med mælkeis og syltede bær

TILKØB
Byt dine bobler ud med André Clouet Pink Champagne + 100 kr.

FRANKIES GODT NYTÅRSKIT (TO GO)
Hjemmelavet sød kransekage, ½ flaske bobler og trøffelchips + 200 kr. (nok til 2 personer)

Book bord
Download menu
Se restaurant

Hvorfra ønsker du at bestille?

København
Esbjerg