De fleste, der enten har studeret eller stadig studerer, kender det godt. Som studerende kan det nogle gange være svært at få råd til at gå ud at forkæle sig selv, for eksempel med et godt måltid. Men det vil vi gerne være med til at ændre. Studierabat, studierabat. 

Derfor har Madklubben Frederiksberg besluttet sig for at forkæle byens mange hårdtarbejdende studerende med et godt tilbud til frokost, der ikke vælter hele budgettet. Du kan nemlig få studierabat på vores skønne Frederiksbergburger søndag – torsdag til frokost!

Det vil sige, at du søndag til og med torsdag mellem klokken 11.30 og 16.00 kan sætte tænderne i en saftig burger med kvalitetsokseskød, smagfuld cheddar, friske tomater, salat pickles, hjemmerørt chilimayonnaise og blød briochebolle til kun 75 kr. Hertil følger naturligvis en omgang sprøde fritter samt en Cola eller Cola Zero i prisen! Det eneste, det kræver, er et gyldigt studiekort. Det’ da et godt tilbud, ikke?

Så sving vejen forbi Solbjerg Plads, når du får lyst til at forkæle dig selv med en fremragende burger, sprøde fritter og en kold Cola til en skarp pris – og hvis du har lyst til andet end burger, så kan du se hele vores lækre frokostkort med masser af fristelser til sympatiske priser lige her.