Kan du så småt begynde at fornemme, at vinterferien ligger og venter om hjørnet? Det kan vi også – men vi bliver altså hjemme for at holde gryder, potter og pander i kog. Det håber vi også, du gør. Vi har nemlig tænkt os at slå et slag for verdens bedste børnefamilier på FOOD CLUB!

Hvis vi skal være helt ærlige, så synes vi, at vi er ret skarpe, når det kommer til vores priser – og mad for den sags skyld. Men vi ved også, at der kan være nok at bruge penge på, når kalenderen lover ferie, så vi har altså valgt at gøre lidt ekstra for jer med børn.

Hvordan? Jo ser du – normalt spiser børn under 6 år gratis hos FOOD CLUB, men i hele uge 7 har vi valgt at løfte aldersbarren, så alle børn til og med 11 år, kan spise gratis på FOOD CLUB.

Vi genopfrisker gerne, hvem vi er – vi er nemlig Madklubbens familievenlige tag-selv-bords restaurant, hvor vi har raffineret buffet-konceptet. Det betyder, at vi har fokus på kvalitetsråvarer, økologi, frilandskød og friske grøntsager. Drikkevarerne? De er også inkluderet – også dem til de voksne (du ved vin og øl). Vi må også understrege, at begejstringen er stor, når børn (og folk med hang til søde sager) erfarer, at vi har økologisk softice fra Hansens Is ad libitium til dessert. Alt er med andre ord inkluderet.

Vi glæder os til at se dig i vinterferien!

Du kan læse mere om FOOD CLUB og booke jeres bord allerede nu. Det foregår på www.food-club.dk.