Sæt jer til rette og nyd en overdådig asiatisk nytårsmiddag hos Hanzō på Værnedamsvej. Vores køkkenchef, Claus Engelbrecht, har arbejdet på toprestauranter i ind- og udland, og hans kærlighed til hele fjernøstens gastronomiske skatkammer – lige fra gadekøkken til gourmet – skinner igennem på en menu med intet mindre end 13 retter serveret ad 4 omgange med en skræddersyet drikkevaremenu til at fuldende din spiseoplevelse.

Pynt årets sidste aften med karismatiske rammer til jeres nytårsmiddag i Hanzōs inspirerende lokaler! Her er farverne kraftige, lamperne snurrede og væggene pyntet med lakeret træ. På Hanzō er stemning intim og nærværende, men også som nytår bør være: Spraglet, skøn og skør!

Uanset størrelsen på jeres nytårsselskab serverer vi vores 13 retters menu til deling ved bordet. Her får I blandt andet lov til at smage vores udsøgte friske ruller med krabbe, stegt foie gras i sesambolle, gyoza fyldt med hummer, skiver af rib eye med black bean-teriyaki, passionssorbet med marengs samt en kokoscrumble – hertil en masse andre lækkerier samt en unik drikkevaremenu tilpasset menuen.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for den nette sum af 1250 kr. ved at klikke her. Prisen inkluderer middag og vores skræddersyede drikkevaremenu! Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

nytår nytår nytår