Fire flotte stjerner til Bar Next Door – stort tak til Berlingske!

25. februar 2019

Vi har haft besøg af Søren Jacobsen Damm fra Berlingske, for han og en gæst lagde vejen vores egen cocktailhule, Bar Next Door. Vi ligger lige ud til søerne, og selvom vi ikke har årtiers historie (langt fra faktisk), så håber vi til gengæld på at skabe et sted, hvor anekdoterne stille og roligt finder vej ind i bar og møblement.

Og vi er godt på vej – Søren Jacobsen Damm skriver blandt andet:

“Her var en god varm stemning af herreværelse og ild i pejsen. En rigtig god afterdinner-cocktail med en let og god kakaobitter, flot, rund og flygtig karamel/vanille, toppet med varm muskatnød. En helstøbt oplevelse, som nemt kunne have været småkvalm, men i stedet var let og elegant.”

Vi vil også gerne stå ved, at vi elsker det, vi laver. Det blev i øvrigt også bemærket:

“Servicen er effektiv og kompetent, beliggenheden upåklagelig med udsigt til vandet og Dronning Louises Bro – og vigtigst af alt – her ryster de rigtig gode cocktails – drømmene må du selv tage med.”, skriver Berlingske.

Faktisk er Bar Next Door mere end en bar, for hver onsdag står den på Folkekøkken, hvor du kan mæske dig i en særdeles smagfuld gryderet – den koster 50 kroner. Og så kan du i øvrigt kaste dig over et brætspil, skåle i gode drikkevarer til ditto priser og ellers bare glæde dig over, at det er bæredygtig mad.

Den fulde anmeldelse kan læses hos Berlingske her (artiklen kræver abonnement), og du kan læse mere om Bar Next Door på vores hjemmeside her.