Vi er glade for mad – og mennesker. Derfor er vi himmelhenrykte over, at vi i samarbejde med Just Eat vil begynde at levere velsmagende, sund mad med økologisk og frilands feel-good til Kirkens Korshærs Herberg på Nørrebro. Og vi begynder allerede fredag d. 1. februar!

Idéen blev til, da det kom os for øre, at Kirkens Korshærs Herberg på daglig basis har brugere og beboere, som slet ikke får noget at spise grundet deres økonomiske formåen. I samarbejde med Just Eat fik vi gjort en idé til realitet: Hver tirsdag til og med lørdag vil vores overskydende mad fra FOOD CLUB pakkes ned før restauranten lukker, og dernæst vil Just Eat hente maden og levere den til Kirkens Korshærs Herberg ganske kort tid efter.

“Med vores nye koncept i samarbejde med Just Eat, bidrager FOOD CLUB til, at de socialt udsatte i samfundet kan få en rigtig god og sund madoplevelse med råvarer af høj kvalitet. Madspild er drønærgerligt, så tiltaget her er virkelig en ønskeløsning på den evige udfordring med overskydende mad,” lyder det fra teamet bag FOOD CLUB.

I forvejen samarbejder FOOD CLUB med Too Good To Go, men med Kirkens Korshær-alliancen tager både Just Eat og vi endnu et skridt i kampen mod madspild. Dét kan vi lide!

Er du nysgerrig på at høre mere om FOOD CLUB? Så kan du besøge FOOD CLUB’s hjemmeside lige her.

overskudsmad overskudsmad overskudsmad