Velkommen til FOOD CLUB

Nyd vores tag-selv-bord, der er fyldt med god mad og dejlige drikkevarer til en fast, lav pris.

TAG-SELV-BORD

I KØBENHAVN & ÅRHUS

Vores tag-selv-bord hos FOOD CLUB byder på lækre retter med stort fokus på grøntsager, frilandskød, bæredygtighed og økologi.

Vi har en restaurant på Nørrebro i København og en centralt i  Århus, hvor vi glæder os til at byde jer velkommen til en aften fyldt med lækre, bæredygtige retter i hyggelige omgivelser.

København

Oplev en buffet der kalder på de kvalitetsbevidste

På FOOD CLUB restauranten på Nørrebro vil du blive mødt af en buffet med stort fokus på kvalitet.

Med brug af kun de allerbedste råvarer, sikrer FOOD CLUB i København en buffet, som du bare ikke kan få nok af. Prøv den lækre buffet i restauranten på Nørrebro.

Aarhus

Vi giver en buffetoplevelse udover det sædvanlige

Vores tag-selv-bord i Århus byder på en buffetoplevelse udover det sædvanelige.

Vores ambition med FOOD CLUB i Århus er at revolutionere buffetoplevelsen. Vi vil vise århusianerne, at en buffet sagtens kan danne ramme om en lækker, frisk og velsmagende kvalitetsmiddag, som du kan nyde i vores hyggelige omgivelser.

Take away

Få den lækre FOOD CLUB buffet oplevelse med hjem!

Du kan få FOOD CLUB’s lækre buffetoplevelse leveret hjem til dig!

FOOD CLUB kan både gøre det vegetarisk, vegansk, med fisk eller med kød – ligesom når du besøger FOOD CLUBs fysiske restaurant på Nørrebro eller i Århus.

Selskaber

Her kan du reservere et bord, og sørge for at dit selskab får en kulinarisk oplevelse hos FOOD CLUB.
Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Velkommen

på Food Club

Vi gør alt, hvad der står i vores magt for, at dit besøg bliver så godt som overhovedet muligt. Vores kokke sørger for, at der en masse lækker mad og så har vores tjenere sørget for de lækreste drikkevarer – begge dele uden begrænsninger. Er du i tvivl om noget, så hiv endelig fat i en af os. Vi er her kun for at for at hjælpe dig.

For at dit besøg bliver en god oplevelse for både dig og os, så er der et par ting, som vi håber, du vil hjælpe os med under dit besøg her på Food Club:
Sprit dine hænder af, inden du tager for dig af retterne. Og efter.
Hold god afstand. Også når du står i kø. Så bliver turen op til tag-selv-bordet en meget sjovere oplevelse for alle.
Brug kun din tallerken én gang. Hvis du vil have en ny tallerken, skal du blot spørge efter en ny oppe ved tag-selv-bordet. Så kommer vi med den til dig.