MED FOOD CLUB VIL VI..

Revolutionere buffet-oplevelsen på vores to FOOD CLUB-restauranter i både Århus og København. Her vil vi vise dig, at en buffet sagtens kan danne ramme om en velsmagende kvalitetsmiddag, hvor lækre, grønne og friske råvarer er i højsædet. Hos FOOD CLUB i både Århus og København er det kvaliteten og ikke kvantiteten på vores buffet, der er i fokus, når vores dygtige kokke dagligt kreerer et sæsonaktuelt tag-selv-bord anno 2019.

HVAD FINDER DU PÅ TAG-SELV-BORDET?

På FOOD CLUB er vores buffet fyldt med lækre retter med et stort fokus på årstidens grøntsager, økologi, frilandskød og bæredygtighed.

Hver eneste uge skifter udvalget i vores buffet, og derfor kan vi ikke garantere, at alle elementerne altid er til stede på tag-selv-bordet. Vores tag-selv-bord byder også altid på et væld af drikkevarer såsom sodavand, lemonade, øl, rød- og hvidvin, bobler og kaffe, som alt sammen selvfølgelig også er med i prisen.

HVAD ER PRISEN?

På FOOD CLUB i København og Århus afhænger prisen for et besøg af, hvor lang tid, I ønsker at tilbringe på vores restaurant. Inkluderet i prisen er alle drikkevarer som for eksempel sodavand, lemonade, vin, øl, kaffe og te. På hverdage er sidst mulige ankomsttidspunkt kl. 21:00, og i weekenden er det kl. 21:30. Der tages forbehold for mindre ændringer i pris og menu.

FOOD-CLUB KNUSELSKER GRØNTSAGER

På FOOD CLUB knuselsker vi grøntsager, og derfor giver vi dem al den respekt og kærlighed, som vi overhovedet kan. Derfor vil du på vores restauranter i Århus og København altid blive mødt af en udpræget grøn buffet med udgangspunkt i sæsonens grøntsager.

FOKUS PÅ MADSPILD

Desværre er det en generel tendens, at buffet = madspild. Det er det ikke hos os! Vi arbejder for mindske vores madspild så meget som overhovedet muligt på FOOD CLUB. Derfor kan du hver dag efter kl. 21:00 fylde en boks fra Too Good To Go fra vores buffet for kun 49 kr. Hvis der stadig er mad til overs sidst på aftenen, har vi en aftale med Kristens Korshærs lokale herberg, der hver dag henter overskydende mad fra vores buffet, så deres gæster kan få et lækkert måltid, der skaber glæde og smil på læberne. 

VI ELSKER JER BØRNEFAMILIER

På FOOD CLUB i København og Århus ønsker vi at skabe et rum for samvær med familien. På vores restauranter spiser børn under 6 år derfor gratis, og børn under 12 år spiser med for kun 100 kr. Vi synes, at børnefamilier fortjener et sted, hvor man kan spise, slappe af og nyde hinanden i stedet for at skulle stresse over madlavningen. Og hov. Fik vi nævnt, at der er ad libitum økologisk softice fra Hansens Is til dessert med de lækreste toppings?

KVALITET TIL EN RIMELIG PRIS

FOOD CLUBs buffet står klar med åbne arme, hvis du vil have den perfekte ramme for en dejlig aften, passende til enhver anledning. Prisen er fastlagt på forhånd, så her er der ingen regning, der løber løbsk. Det koster 275 kr. at besøge vores buffet fra søndag til torsdag, mens det fredag og lørdag koster 325 kr. for 1,5 time med al det mad og drikke, du har lyst til. Hvis den gode stemning i selskabet fortsætter, og I har lyst til at forlænge festlighederne, så koster det blot 50 kr. pr. ekstra halve time. 

ALLE SPISER VED SAMME BORD

Vi elsker alt det, der sker, når mennesker mødes og nyder et måltid sammen. Dette er nemlig med til at styrke sammenholdet med dem, man holder af, men også skabe nye stærke sociale bånd. Og på FOOD CLUB i Århus og København spiser alle ved det samme bord. Om du er veganer, vegetar, kødelsker eller pescetar, så er buffeten på FOOD CLUB et sted, hvor der er lækker mad og drikke til alle. Man skal derfor udelukkende koncentrere sig om at have en hyggelig aften sammen med dem, man holder af.

København

Søndag - Torsdag

1,5 time | 275 kr. 

2 timer 325 kr. 

2,5 time 375 kr. 

3 timer 425 kr.

Fredag - Lørdag

1,5 time 325 kr. 

2 timer | 375 kr. 

2,5 time | 425 kr.

3 timer 475 kr.

Århus

Mandag - Torsdag

1,5 time | 275 kr. 

2 timer 325 kr. 

2,5 time 375 kr. 

3 timer 425 kr.

Fredag - Lørdag

1,5 time 325 kr. 

2 timer | 375 kr. 

2,5 time | 425 kr.

3 timer 475 kr.