Restaurant Århus - Food Club

Vores restaurant i Århus byder på buffet med gedigne retter med fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed. Med vores restaurant vil vi revolutionere det danske tag-selv-bords-landskab.

Åbningstider

Tirsdag – torsdag
kl. 17:00 – 00:00
(sidste ankomsttid: kl. 21:00)

Fredag – lørdag
kl. 17:00 – 00:00
(sidste ankomsttid: kl. 21:30)

Adresse

Klosterport 6
8000 Århus C
aarhus@food-club.dk
Tlf: 38 42 42 64
CVR.: 40 38 90 91
 

Vores restaurant i Århus

På FOOD CLUB i Århus vi vil vise, at et tag-selv-bord sagtens kan være en lækker restaurantoplevelse. Vi har nemlig kreeret en buffet med grøn, frisk og velsmagende mad, som du kan nyde i vores smukke og hyggelige restaurant Århus. Her kreerer vores kokke et sæsonaktuelt tag-selv-bord, hvor kvaliteten og ikke kvantiteten er i højsædet.

Vi knuselsker grøntsager

Vi knuselsker grøntsager på FOOD CLUB restaurant Århus. Derfor giver vi dem al den kærlighed og respekt, som vi kan. Det mener vi, at de fortjener. Vores tag-selv-bord på vores spisested i Århus er derfor udpræget grøn og bliver sammensat af vores kokke hver dag, som tager udgangspunkt i de sæsonaktuelle grøntsager.

FOOD CLUB mindsker madspild

Hos FOOD CLUB arbejder vi for at mindske vores madspild så meget som overhovedet muligt. Derfor er det hver dag efter kl. 21:00 muligt at fylde en Too Good To Go-boks for kun 49 kr. Hvis der stadig er overskydende mad sidst på aftenen, har vi en aftale med Kirkens Korshærs lokale herberg i Århus, som hver dag afhenter maden, som skaber glæde og smil blandt deres gæster.

Et børnevenlig spisested

På FOOD CLUB Århus elsker vi børnefamilier. Vi mener, at I fortjener et helle, hvor I kan spise og hygge med hinanden i stedet for at skulle stresse over hverdagens travlhed og tvivle på, om maden derhjemme falder i børnenes smag. Derfor spiser alle børn under 6 år gratis på vores restaurant i Århus, mens børn under 12 år spiser med for kun 100 kr. Og hov. Nævnte vi, at der er ad libitum økologisk softice fra Hansens Is til dessert? Det gælder selvfølgelig også for de voksne. 

Restaurant til rimelige penge

På FOOD CLUB i Århus står vi klar med åbne arme og skaber de perfekte rammer for en dejlig aften, passende enhver anledning. Hos os løber regningen aldrig løbsk, da du på forhånd ved præcis, hvor stor den bliver. Fra mandag til torsdag løber den kun op på 275 kr., når du besøger vores spisested i Århus, mens fredag og lørdag løber den op på 325 kr. for 1,5 time for al den mad, vin, øl sodavand og limonade, du kan rumme. Hvis du vil fortsætte festen, så koster en ekstra halv time blot 50 kr. pr. person.

I Århus spiser alle ved samme bord

På FOOD CLUB i Århus elsker vi lækker mad, og alt det der sker, når vi mødes omkring maden. Vi mener, at nogle af de stærkeste bånd skabes på restaurantoplevelser, når vi nyder et lækkert måltid med dem, vi holder af. På FOOD CLUB i Århus sikrer vi, at alle kan spise ved samme bord. Om man er vegetar, veganer, pescetar, flexitar, kødelsker eller noget helt sjette, så er FOOD CLUB restauranten, der sørger for lækker mad og drikke til alle. Det eneste du skal koncentrere dig om, er at have en hyggelig aften med dem du holder af i Århus.

I mellemtiden kan du følge med på Facebook.