Restaurant FOOD CLUB Nørrebro

Da vi startede vores restaurant FOOD CLUB København, var målet at nytænke det traditionelle tag-selv-bord. Vores buffet byder på retter med fokus på økologi, bæredygtighed, grøntsager og frilandskød. Kig forbi vores restaurant i København og smag selv forskellen.
Åbningstider
Mandag – torsdag
kl. 17:00 – 00:00
(sidste ankomsttid: kl. 21:00)
Fredag – lørdag
kl. 17:00 – 00:00
(sidste ankomsttid: kl. 21:30)
Søndag: LUKKET
Adresse
Sortedam Dossering 7 C 
2200 København N
noerrebro@food-club.dk 
Tlf: 38 42 42 64
CVR.: 40 38 90 91

Vores restaurant i København

På vores restaurant i København vil vi vise jer, at et tag-selv-bord sagtens kan være en lækker restaurantoplevelse med frisk, grøn og velsmagende mad, som du kan nyde i vores hyggelige omgivelser. Hos FOOD CLUB er det kvaliteten og ikke kvantiteten, der er i højsædet, når vores kokke i København dagligt kreerer et sæsonaktuelt tag-selv-bord anno 2019.

FOOD CLUB i København knuselsker grøntsager

Vi knuselsker grøntsager på FOOD CLUB i København. Vi mener, at grøntsager fortjener al den kærlighed og respekt, som en restaurant kan give dem. Derfor bliver du på vores restaurant i København mødt af en lækker, grøn buffet, der sammensættes af vores kokke hver dag med udgangspunkt i sæsonens grøntsager.

Vi bekæmper madspild på FOOD CLUB i København

På FOOD CLUB arbejder vi for at have et så lille madspild som overhovedet muligt. Derfor kan du hver dag efter kl. 21:00 fylde en boks fra Too Good To Go fra vores tag-selv-bord for kun 49 kr. Hvis der stadig er mad til overs sidst på aftenen, har vi en aftale med Kirkens Korshærs lokale herberg i København, der hver dag får glæde af den overskydende mad, som de giver til deres gæster.

En børnevenlig restaurant i København

Vi elsker børnefamilier. Derfor synes vi, at I fortjener et helle på en restaurant, hvor man kan slappe af og hygge med hinanden i stedet for at skulle stresse i køkkenet og tvivle på, om maden falder i børnenes smag. På FOOD CLUB i København spiser alle børn under 6 år gratis og børn under 12 år spiser med for kun 100 kr. Og hov. Fik vi nævnt, at der er ad libitum økologisk softice fra Hansens Is til dessert? Også til de voksne, selvfølgelig.

Restaurant til rimelige penge

På FOOD CLUB i København står vi klar med åbne arme, når du kommer på besøg. Vi danner den perfekte ramme for en dejlig aften, passende til enhver anledning. Her er der ingen overraskelser, når du skal betale regningen, da du ved på forhånd, hvor stor den bliver. Det koster 275 kr. at besøge vores restaurant i København fra mandag til torsdag, mens det fredag og lørdag koster 325 kr. for 1,5 time. Her kan du spise og drikke alt det, du har lyst til. Både af vin, øl, lemonade og sodavand. Hvis I ønsker at fortsætte festlighederne, koster det kun 50 kr. pr. person pr. ekstra halve time. 

ALLE SPISER VED SAMME BORD PÅ FOOD CLUBs RESTAURANTER

Hos FOOD CLUB i København elsker vi mad, og alt det der sker, når mennesker mødes omkring et lækkert måltid. Vi mener, at nogle af det stærkeste bånd dannes, når man nyder et måltid sammen. På FOOD CLUB København sikre vi, at alle kan spise ved samme bord. Om man er vegetar, veganer, kødelsker, pescetar, flexitar eller noget helt sjette, så står FOOD CLUB klar med lækker mad og drikke til alle. Derfor skal du udelukkende koncentrere dig om at have en brag af en hyggelig aften med dem, du holder af i København.