Hos Madklubben er vi vilde med når I bliver inspireret af vores mad, og det var vi bestemt også, da FoodTV kom forbi Hanzō på Værnedamsvej.

FoodTV er skabt af madglade ildsjæle, som giver inspiration til madlavningen derhjemme, og de har også søgt inspiration hos Hanzō. Efter deres besøg har de delt alle deres dejlige billeder, som vi nu kan dele med jer! Alt fotocredit går naturligvis til dem, og vi elsker når I deler jeres oplevelser med os.

Har du selv været forbi os til en skøn middag? Hvis ikke, så lad os fortælle dig lidt om stedet!
Hanzō er vores asiatiske perle, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Her blandes lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Laos og videre ud i verden.
Vores koncept er simpelt. Du kan enten vælge 1, 2, eller 3 retter til 125-225 kr., eller en menu kaldet Hanzō Experience, hvor køkkenet bestemmer. Her er det alle retter markeret med * (se menukortet), som serveres til deling på midten af bordet, ad 3 omgange. Prisen for denne herlighed er 375 kr. pr. person.

Du kan se det fulde menukort lige her.

Nedenfor deler vi alle billederne fra “fantastisk og smagfuld asiatisk middag”, som kvinderne bag FoodTV selv udtalte. Vi er sikre på du bliver sulten af de lækre billeder, og derfor kan du booke bord til Hanzō lige her.