Om Madklubben Frederiksberg

I den smukke, gamle stationsbygning på Frederiksberg harri forvandletde historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt med fremragende mad serveret til sympatiske Madklubben-priser. Selv om der er højt til loftet i de fredede lokaler, er konceptet helt nede på jorden, og du kan glæde dig til et velsmagende sammensurium af alt det bedste fra Madklubbens populære restauranter – præcis de ting, vi allerbedst kan lide. Desuden er Madklubben Frederiksberg åben til frokost hele ugen, og er et oplagt sted at tage en pause med skønne frokostretter i herskabelige omgivelser.

I indretningen har vi taget udgangspunkt i en klassisk herskabslejlighed à la Frederiksberg med lyse vægge, små, charmerende krummelurer, Wegners klassiske Y-stole, grønne lædersofaer, og massive egetræsborde. Der er plads til 100 gæster i restauranten og ligeså mange udenfor, når vejret tillader det, og det omfattende anlægningsarbejde med Cityringen er afsluttet.

Du finder os lige i smørhullet mellem Frederiksberg Centret, CBS, Falkoner Bio og Frederiksberg Gymnasium, med metroen under restauranten og himlen over lige midt på Solbjerg Plads.