Hos Madklubben Aarhus er vi, i al beskedenhed, eksperter i selskaber! Det lyder flot, men vi synes faktisk, at det er sandt. Jo flere, jo bedre. Og faktisk, så kan du leje hele restauranten til lige præcis dit selskab. Så hvis du skal holde den stor firmafest, fødselsdag eller jubilæum, så står vi mere end klar til at forkæle dig og dine gæster med fremragende mad og drikke til fair priser.

Der er både mulighed for at leje hele restauranten til den helt store og særlige dag, hvor der skal være plads til mange gæster. Eller barnedåben, der for eksempel kan holdes i vores skønne lokale bagest i restauranten, hvor der er mulighed for at få privat fest, og hvor der er legerum ved siden af, så ungerne kan blive underholdt, mens de voksne nyder den fremragende mad.

Vi tager selvfølgelig også imod mindre selskaber, der ikke fylder hele restauranten, men som er en større gruppe, der søger et sted, der kan sørge for en perfekt aften ude. Og det kan vi.

Vi betragter grupper på 10 personer eller mere som et selskab. Når man er et selskab, skal man bestille fra vores selskabsmenu, som du kan gå på opdagelse i her.

Madklubben Aarhus ligger perfekt placeret på Hack Kampmanns Plads. Tæt på Åen, letbanen og havnen, og med masser af parkeringsmuligheder i Dokk1, der ligger lige ved siden af.  Så det er både let at komme til og fra.

Og hvis du er blevet fristet, så tag straks fat i os på aarhus@madklubben.dk eller på telefon  – så tager vi en snak om det.

Vi håber, vi ses til dit næste selskab på Madklubben Aarhus!

aarhus aarhus aarhus aarhus aarhus