Husker du vores skønne SASHI-kød, som vi havde fornøjelsen af at servere på Madklubben Steak? Den saftige og smagfulde bøf der udgør et delikat alternativ til det velkendte Wagyu og Kobekød og med en fedtmarmoreringsgrad, der sikrer en unik mørhed. Vi har godt nyt, for nu kan vi (endelig) byde den saftige steak tilbage på menuen fra dags dato!

SASHI-kød er et nicheprodukt med en meget specifik udvælgelsesproces bag sig. Kødet findes i tre kategorier i henhold til Kobe-skalaen, hvor vi tilbyder dig AAA SASHI striploin svarende til Kobe-skala 7-10. Grundet disse særlige omstændigheder er det aldrig til at vide, hvor og hvornår chancen og udbuddet er til, at vi kan få fingre i SASHI-kød. Nu bød muligheden sig endelig igen, og vi slog til endnu en gang!

For den simple tilkøbspris på +100 kr, kan du nyde vores 250 gram japansk-inspirerede luksuskvæg til din næste middag på Madklubben Steak. Tag et nærmere kig på vores menukort lige her, og book dit bord nemt og hurtigt ved at klikke her. Vi glæder os til servere dig en mør middag på Madklubben Steak!