Selskabsmenu Guldsalen
Julen 2019

For grupper á 10 personer eller derover. Gældende fra 5. november – 6. januar

Sammensæt jeres menu ud fra menukortet.

For selskaber på 16+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Sammensæt selv

Vores koncept

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
Vær opmærksom på pristillæg på enkelte retter.

Forretter

VORES HOT DOG
Stegt svinepølse i lun brioche med bagte tomater, parmesanflager, basilikum og ostecreme

JORDSKOKKESUPPE MED KAMMUSLING + 50 kr.
Jordskokkesuppe med rimmet kammusling, sprøde chips, dildolie og frisk dild

KOLDRØGET LAKS + 25 kr.
Koldrøget laks med syltede beder, marineret grønkål og rygeostcreme

HOT WINGS
Kyllingevinger med syltet spidskål, spicy barbecuesauce og sesam

RØRT OKSETATAR
Hakket okseinderlår rørt med syltede rødløg, kapersbær, friskrevet peberrod, mayonaise og friterede kapers

Hovedretter

SALTBAGT KNOLDSELLERI (V)
Saltbagt knoldselleri med brunet smør, valnøddesauce og sprøde havreflager

CONFITERET AND
Confiteret andelår med syltet og brændt kål, persillerodspuré og sauce på and og appelsin

ØLBRAISERET SPOLEBEN
Braiseret spoleben med stegte østershatte, syltede tyttebær, puffet gris og sauce på lagen fra braiseringen

BAGT KULLER + 75 kr.
Bagt kuller med smørstegt rosenkål, saltede hasselnødder, friske æbler og sauce nâge

350g STEAK AU FRITES + 150 kr.
Stegt rib eye med stegte persillerødder, pommes frites, confiteret hvidløg og béarnaise

Tilbehør

35 kr. pr. styk

MARINERET RØDKÅL med dadler og appelsin

POMMES FRITES med aïoli

GRØN SALAT med grov sennepsvinaigrette

GROV KARTOFFELMOS med karse og purløg

Desserter

ÆBLETÆRTE
Æbletærte med karamel og vaniljeis

RIS A LA MANDE
Ris a la mande med mandelmarengs og lun kirsebærsauce

KARAMELSUNDAE
Karamelis med skumfiduser, chokoladesauce og cookies

Vin til middagen?

Vinmenuen skal vælges af hele selskabet.

“Keep it flowing” | 175 kr. (søndag – torsdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl +50 kr. 

“Keep it flowing” | 225 kr. (fredag & lørdag)
All you can drink i bobler, hvidvin og rødvin i 2 timer
inkluder øl +50 kr. 

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.

Vil du vide mere om vores lokaler?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig med mere information.