Handelsbetingelser for Madklubben
  1. Her kan du læse de betingelser, der gælder, når du køber varer hos Madklubben.
   Ved din accept af et køb hos ‘Madklubben’, accepterer du, at disse handelsbetingelser er gældende i forholdet mellem dig og ‘Madklubben’. Vi opfordrer dig til at læse disse handelsbetingelser, inden du køber en vare hos os. ‘Madklubben’ drives af Madklubben ApS, CVR-nr.: 37284599, Østergade 22, 3, 1100 København K
   Alder

   Du skal være mindst 18 år for at købe fysiske varer indeholdende alkohol. Det gælder ligeledes billetter til events indeholdende drikkevarer/vinmenuer beskrevet i købsaftalen. Ved bestilling/køb af denne type varer bekræfter du, at du er 18 år eller derover.

   Priser

   Prisen for en vare eller en tjenesteydelse er den pris, der fremgår af madklubben.dk på det tidspunkt, hvor du gennemfører købet.

   Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

   Betaling

   ‘Madklubben’ modtager betaling med følgende betalingskort:

   • Dankort
   • Visa Dankort
   • eDankort
   • MasterCard
   • MasterCard-Debit
   • Visa
   • Visa-Electron
   • American Express
    

   Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.

   Der betales et transaktionsgebyr på kr. 1,39 pr. transaktion uanset korttype. Dette gebyr vil ligeledes fremgå af oversigten over dit køb, som vises, inden du bekræfter dit endelige køb.

   Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til banken via en sikker forbindelse.

   Betaling vil blive trukket umiddelbart efter, at varen eller ydelsen er købt. 

   Levering og leveringsomkostninger

   Har du købt billetter til et arrangement eller lignende hos ‘Madklubben’, leveres disse elektronisk til din e-mail i en PDF. Du skal selv printe billetterne ud og medbringe den/dem til det købte arrangementet.

   Reklamationsret

   Købelovens generelle regler finder anvendelse på køb af varer hos ‘Madklubben’. Det vil blandt andet sige, at du har 2 års reklamationsret på varer købt på ‘Madklubben’. Se dog ‘vær opmærksom på’ længere nede i teksten.

   2 års-perioden løber fra varens levering til dig. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte ‘Madklubben’ på madklubben@madklubben.dk inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

   Med vores kundeservice aftales nærmere om levering af korrekte varer, om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger.

   Vær opmærksom på, at købelovens bestemmelser om reklamationsret ikke gælder ved køb af billetter fra ‘Madklubben’, da der er tale om en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer ved dit køb af billetter.

   Fortrydelsesret

   Når du køber varer hos ‘Madklubben’, har du som forbruger som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret i forbindelse med køb af en vare, skal du utvetydigt meddele det til Madklubben ApS, senest 14 dage efter du har modtaget varen.

   Vær opmærksom på, at den 14 dages fortrydelsesret ikke gælder ved følgende køb hos ‘Madklubben’:

   • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, så som ferske madvarer eller kølevarer
   • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen
   • Køb af billetter til følgende tjenesteydelser:
    • Forplejning, f.eks. restaurantbesøg samt levering af mad/catering fra Madklubben restauranter
    • Persontransport, f.eks. rejser med bus, tog, taxi mv. til eller fra Madklubben restauranter
    • Indkvartering, f.eks. ophold på hotel, vandrehjem mv. i forbindelse med besøg på Madklubben restauranter
    • Fritidstilbud, f.eks. koncerter, teaterforestillinger eller filmvisninger på Madklubben restauranter
   Ansvarsbegrænsning og forbehold

   ‘Madklubben’ er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos eksterne partnere.

   ‘Madklubben’ kan ikke garantere, at www.madklubben.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og ‘Madklubben’ kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af www.madklubben.dk, såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke-tidssvarende pc’er og programmer.

   ‘Madklubben’ tager forbehold for udsolgte varer, og kan således ikke drages til ansvar for manglende levering af bestilte varer eller tjenesteydelser, hvis den manglende levering skyldes, at varen eller tjenesteydelsen er udsolgt.

   ‘Madklubben’ tager forbehold for, at mindre ændringer i mad og drikkevarer bestilt via webshoppen kan forekomme.

   Klager

   Hvis du vil klage over dit køb, kan du rette henvendelse via madklubben@madklubben.dk.

   Hvis det ikke lykkedes os at finde frem til en løsning, har du mulighed for at indsende en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens vej 33, 2500 Valby, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

   Persondatapolitik

   Du kan se vores fulde persondatapolitik her.

   Cookies

   Du kan læse om vores brug af cookies her.

   Ændring

   Vi forbeholder os ret til at ændre disse købsbetingelser og prisen på en vare uden forudgående varsel. De købsbetingelser og priser, der til enhver tid gælder, finder du på madklubben.dk.

   Lovvalg og værneting

   Dit køb af varer eller tjenesteydelser hos os er i alle henseender undergivet dansk ret, medmindre andet fremgår af ufravigelige regler.

   Eventuelle uenigheder, som vi ikke kan afgøre i mindelighed, afgøres af de ordinære danske domstole, medmindre andet fremgår af ufravigelige regler.

   Kontaktinformation

   Har du spørgsmål til disse købsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os på madklubben@madklubben.dk.

   eller

   Madklubben ApS
   CVR: 37284599
   Østergade 22, 3
   1100 København K
   Danmark
   Tlf.: +45 33 32 32 34