Efterårsferien er lige om hjørnet, og vi har en god idé til hvad du kan lave. I uge 42 står ugen virkelig i madens tegn – nemlig Dining Week!

I år har Dining Week sat ”Sharing” i fokus, hvor det handler om at skabe uformelle rammer og lade nærværet træde frem. For hvad er bedre end lækker delemad og fornemmelsen af fællesskab? Derudover er uge 42 også efterårsferie for rigtig mange af jer, så det giver da endnu mere mening, med lidt ekstra efterårshygge med delemad og gode venner. Uanset om du har ferie eller ej, så skal du selvfølgelig være velkommen!

Hanzō er natuligvis med i denne skønne uge, og vi glæder os til at være med i endnu et skønt tema fra Dining Week. Hanzō er vores asiatiske perle, der hverken går op i landegrænser, regler eller traditioner. Her blandes lystigt gadekøkken- og gourmetinspirationer lige fra Japan over Kina til Thailand, Laos og videre ud i verden.
Men hvad kan du så spise under Dining Week? Lad os se nærmere på menuen: 

DINING WEEK SHARING 2018 MENU

Frisk rulle med syltet daikon, hjertesalat kimchee, rørt laks og koriander
Friteret æg med østerssauce, limeblade og stegte løg
Ribs vendt med hoisin, hvidløg serveret med chilimayonnaise

***

Rød karry med kyllingelår, forårsløg og basilikum
Stegte grønsager i fish sauce, chili og enoki
Ris

***

Kokospandekager
med mango og karamellerne

Praktisk: Tre serveringer (to salte og én sød) som deles ved bordet til 225,00 kr. +billetgebyr 26 kr. Du kan finde Hanzō på Værnedamsvej 14 på Vesterbro. 

Skal du med? Find dine billetter lige her – vi glæder os til at se dig i uge 42.

Første og sidste billede er taget af FoodTV.