Hanzō asiatisk restaurant på Vesterbro

Hanzo er det bedste fra Fjernøsten iscenesat som en elegant eksplosion af farver og smag, der klinger af gadekøkken såvel som gourmet. Du finder restaurant Hanzō på Værnedamsvej mellem Vesterbro og Frederiksberg.

Nu også frokoståbent

Du kan også få Madklubben derhjemme

En elsket asiatisk restaurant

Hanzō er en asiatisk restaurant i Madklubben-familien. Den frække dreng i klassen, som de andre i familien ruller øjne ad, men ikke kan lade være med at elske. Hanzō er ikke som de andre – hverken i vores egen restaurant-familie eller i København som helhed. Du finder Hanzō på Værnedamsvej i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg.

Ikke som nogen anden asiatisk restaurant

Hanzō følger ikke en klassisk asiatisk restaurant, hvor vi følger de originale opskrifter og regler. Vores udgangspunkt er mangfoldigt, og vi er ikke bange for at bryde med normer og forventninger. De kulinariske referencer er talrige, og vi er ligeglade med, hvad der er rigtigt og forkert, så længe det smager godt og ser indbydende ud. Det er vores take på en asiatisk restaurant.

Fra slagter til asiatisk restaurant

Hanzōs lokaler husede tidligere en slagter, og når du går på opdagelse i restauranten, så finder du hurtigt ud af, at den gemmer på en masse hemmelige kroge og rum. Præcis som i Fjernøsten, hvor de bedste madoplevelser ofte findes i snoede gyder og halvgemte baglokaler. Menukortet på Hanzō spænder bredt med mange forskellige retter. Du kan vælge a’ la carte eller du kan tage på den store asiatiske ekspedition og lave en Full On Hanzō. Her får du 9 delevenlige retter for 400 kr. Maden bliver serveret i etaper og i fade, så du selv kan øse op af alle de lækre retter. Generelt er stemningen på Hanzō meget afslappet og med maden i fokus – det kan jeg virkelig godt lide!

Hanzō - medlem af Madklubben-familie

Madklubben er én stor familie af måltidsløsninger – og Hanzō er blot en af dem. Om det er restaurantbesøget med vennerne, take-away pizzaen til tømmermændene, catering-maden til konfirmationen eller årets store firmafest der står for døren, så har Madklubben en løsning klar til dig. Lige siden den første restaurant åbnede i 2007 i København har Madklubben arbejdet med en målsætning om at demokratisere restaurant-besøget på en lækker restaurant. Med 900.000 besøgende på vores restauranter i 2018, synes vi selv, at vi har taget et stort skridt i den rigtige retning. Nu vil vi tage de næste skridt og gøre din hverdag lidt lækrere og nemmere, når du skal på restaurant, spise derhjemme eller holde fest. Følg os på Facebook.

Kontakt

Hanzō
Værnedamsvej 14
1619 København V
Tlf: 38 41 41 67
hanzo@madklubben.dk

Åbningstider

Mandag til torsdag:
fra 11:30 til 23:00 (køkkenet lukker kl. 21)

Fredag og lørdag:
fra 11:30 til 24:00 (køkkenet lukker kl. 22)

Søndag:
fra 11:30 til 23:00 (køkkenet lukker kl. 21)