Hanzō
Selskabsmenu
For grupper af 10 gæster eller flere. Gælder fra 14. januar
Send us an email: hanzo@madklubben.dk, or give us a call + 45 38 41 41 67
Der tages forbehold for mindre ændringer på menuer og priser
Aftenmenu Hanzō
Full on Hanzō

9 DELEVENLIGE SERVERINGER | 400 kr. per person
Udvalgt af køkkenchefen
Opgrader med ribeye+50 kr.
Skal bestilles af alle ved bordet – Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

Fuldend oplevelsen med

HANZO VINMENU  | 175 kr. per person
3 udvalgte glas
Skal bestilles af alle ved bordet

Sammensæt selv

VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.

vær opmærksom på tillægspriser på enkelte retter

Snacks

EDAMAME BØNNER (V) | 35 kr.
Med teriyaki, hvidløg, ingefær

PRAWN CRACKERS | 20 kr.
Med avokado/agurkedip

SPRØD GRIS | 20 kr.
Flæskesvær med five-spices

Forretter

FRISKE FORÅRSRULLER + 25 kr.
Rimmet laks, salat, kinaradise, glasnudler, vietnamesiske krydderurter og mam-sauce

CHA GIO
Friterede forårsruller, svinekød, rejer, gulerod, spidskål og sød chilisauce

CHA GIO CHAY (V)
Friterede forårsruller, bønnespirer, gulerod, spidskål og sød chilisauce (Veganske)

TOM KHA GAI SUPPE (V)
Kokosmælk, citrongræs, svampe, tomater, lime
Giv suppen ekstra kærlighed med saftig kylling +25 kr.

OKSETATAR
Syltet kinaradise, wasabimayo, koriander, ristet sesam

ASIAN WINGS
Sur/sødsauce, lime, forårsløg, sesam

Hovedretter

BUN THIT NUONG
Vietnamesisk nudelsalat, marineret svinenakke på spyd, peanutvinaigrette, friske urter

BAO BAO MED AND
Krydret and, syltet grønt, kimchi, koriander, sriracha / sesammayo

HANZO CURRY
Rød karry, kylling, sugar snaps, kokos, pak choy, svampe – med jasminris.

OBENTO – RIBEYE | +50 kr.
Sauteret pak choy, asiatisk pebersauce, lime, chili, kimchi – med jasminris

PLĀ
Stegt filet af lange, græskarpuré, rød karry, pak choy, ingefær, cashewnødder

STIR FRY VEGGIES (V)
Stegte grøntsager, svampe, forårsløg, sesamolie, cashewnødder (Vegansk)

Tilbehør

Ekstra kærlighed til småretterne – også oplagt til deling!

KÅLSALAT (V) | 35 kr.
Grønkål, granatæble, passionsfrugt, cashewnødder (Vegansk)

MARINERET SVINENAKKE PÅ SPYD | 35 kr.
Braiseret svinenakke, friteret og glaseret med en krydret hoisinsauce

FISH CAKES | 40 kr.
Traditionelle thailandske fiskedeller med rød karry, kafirlime + peanutsauce

JASMINRIS 15 kr.
Med sort sesam

Dips

SRIRACHA / SESAMMAYO | 15 kr.

AVOKADO / AGURKEDIP | 15 kr.

PEANUTSAUCE | 15 kr.

“SPICE ME UP” CHILISAUCE | 15 kr.

Desserter

YUZUFROMAGE
Frisk passionsfrugt, hvid chokolade, mynte

PASSIONSFRUGTSORBET (V)
Sprøde havregryn, marengs og hibiscus (vegansk)

PUKIS (V)
Indonesisk kokoskage, kokosis og saltet karamel

Har du fødevareallergi(er)? Hiv fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr.
 For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr
.

Se vores menu for alle restauranter.