Selskabsmenu Hanzō
Vinter 2020

For grupper á 10 personer eller derover. 

Vælg vores populære menupakke til hele selskabet, eller sammensæt Jeres egen menu ud fra listen længere nede.

For selskaber på 10+ personer skal vi bede om der bestilles samme menu til alle gæster i selskabet

Vi tager naturligvis hensyn til gæster med allergier eller særlige kosthensyn

Menuen skal bestilles senest 7 dage før ankomst. Er der kort tid til jeres ønskede dato? Kontakt os.

Full on Hanzō

9 DELEVENLIGE SERVERINGER | 400 kr. per person
Udvalgt af køkkenchefen
Opgrader med ribeye +50 kr.
Skal bestilles af alle ved bordet – 
Vi tager naturligvis højde for allergier og kostrestriktioner

Fuldend oplevelsen med

HANZO VINMENU  | 175 kr. per person
3 udvalgte glas
Skal bestilles af alle ved bordet

Sammensæt selv

VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.

vær opmærksom på tillægspriser på enkelte retter

Snacks

EDAMAME BØNNER (V) | 35 kr.
Med teriyaki, hvidløg, ingefær

PRAWN CRACKERS | 20 kr.
Med avokado/agurkedip

SPRØD GRIS | 20 kr.
Flæskesvær med five-spices

Forretter

FRISKE FORÅRSRULLER + 25 kr.
Rimmet laks, salat, kinaradise, glasnudler, vietnamesiske krydderurter og mam-sauce

CHA GIO
Friterede forårsruller, svinekød, rejer, gulerod, spidskål og sød chilisauce

CHA GIO CHAY (V)
Friterede forårsruller, bønnespirer, gulerod, spidskål og sød chilisauce (Veganske)

TOM KHA GAI SUPPE (V)
Kokosmælk, citrongræs, svampe, tomater, lime
Giv suppen ekstra kærlighed med saftig kylling +25 kr.

OKSETATAR
Syltet kinaradise, wasabimayo, koriander, ristet sesam

ASIAN WINGS
Sur/sødsauce, lime, forårsløg, sesam

Hovedretter

BUN THIT NUONG
Vietnamesisk nudelsalat, marineret svinenakke på spyd, peanutvinaigrette, friske urter

BAO BAO MED AND
Krydret and, syltet grønt, kimchi, koriander, sriracha / sesammayo

HANZO CURRY
Rød karry, kylling, sugar snaps, kokos, pak choy, svampe – med jasminris.

OBENTO – RIBEYE | +50 kr.
Sauteret pak choy, asiatisk pebersauce, lime, chili, kimchi – med jasminris

PLĀ
Stegt filet af lange, græskarpuré, rød karry, pak choy, ingefær, cashewnødder

STIR FRY VEGGIES (V)
Stegte grøntsager, svampe, forårsløg, sesamolie, cashewnødder (Vegansk)

Tilbehør

Ekstra kærlighed til småretterne – også oplagt til deling!

KÅLSALAT (V) | 35 kr.
Grønkål, granatæble, passionsfrugt, cashewnødder (Vegansk)

MARINERET SVINENAKKE PÅ SPYD | 35 kr.
Braiseret svinenakke, friteret og glaseret med en krydret hoisinsauce

FISH CAKES | 40 kr.
Traditionelle thailandske fiskedeller med rød karry, kafirlime + peanutsauce

JASMINRIS 15 kr.
Med fiskesauce og sort sesam

Dips

SRIRACHA / SESAMMAYO | 15 kr.

AVOKADO / AGURKEDIP | 15 kr.

PEANUTSAUCE | 15 kr.

“SPICE ME UP” CHILISAUCE | 15 kr.

Desserter

YUZUFROMAGE
Frisk passionsfrugt, hvid chokolade, mynte

PASSIONSFRUGTSORBET (V)
Sprød hvid chokolade hibiscus

PUKIS
Indonesisk kokoskage, kokosis og saltet karamel

Food allergies? Please contact your waiter so we can guide you safely through our menu.

Credit card fee: Commercial cards issued within or outside of EU/EEA and private cards issued outside EU/EEA will be charged a fee. All transactions on American Express cards are surcharged.