Her har vi få borde tilbage: Inviter din bedre halvdel ud på Valentine’s Day

12. februar 2019

Det er muligt, at man ikke skal forhaste kærligheden, men hvis du har overvejet at invitere din kæreste, ægtefælle eller date ud på torsdag, hvor det er er Valentine’s Day, så skal du til at gøre noget ved dine tanker.

Netop nu har vi pladser på vores seating nummer to på Madklubben Østerbro – det betyder, at bordet er jeres fra klokken 20.15, men til gengæld kan I blive lidt længere – og for eksempel snuppe en cocktail efter desserten. Og I må gerne holde i hånd under bordet! Menuen frister med alt fra bæredygtig laks til kylling og oksekæber – og vi har også tænkt på dig, der måtte have lyst til en vegetarret. Se den komplette menu her og book dit bord her.

Er I mere til det italienske? Så læg vejen forbi Tony’s Havnegade, hvor Tony’s Meatballs egner sig fortrinligt some delespise – bare tænk Lady & Vagabonden. I kan i øvrigt begynde med lidt godt fra havet i form af gratinerede jomfruhummere med hvidløgssmør og persille. Faktisk har I fornøjelsen af at vælge intet mindre end tre retter fra rørende 225 kroner. I kan se den komplette menu her og booke bordet her.