Julefrokost i København

I Madklubben elsker vi julefrokoster. Det er en af de sjoveste og hyggeligste fester i løbet af året. Vi inviterer derfor til julefrokost d. 23 og 30 november samt d. 7 og 14 december i vores smukke selskabslokale på Østerbro.

Skøn julemad med velkomstbobler og ad libitum vin, øl, kaffe & the

900 kr. per person.

I år laver vi Den Ultimative Julefrokost i Madklubben. Og du er inviteret med. Fire lørdage i november og december forvandler vi vores smukke selskabslokale på Østerbro til et jule-utopia, hvor du kan tage vennerne, kollegaerne eller naboerne med til den sjoveste og lækreste julefrokost.

Vi sørger for den bedste stemning, skøn julemad og alle de drikkevarer, du kan drømme om. Det eneste du skal sørge for er at købe en billet, inden det er for sent.

stemning

Udforsk vores lækre julemenu

I Madklubben har vi de dygtigste kokke, som altid glæder sig en lille smule ekstra til jul. Her får de nemlig mulighed for at forkæle vores gæster ekstra meget. Og til Madklubbens julefrokost giver de den fuldt tryk på alle de rigtige tangenter.

Hvis du klikker på bjælken herunder, forstår du, hvad vi mener.

Vigtig viden

Aftenens program: Velkommen til gæsterne kl. 18.00 og tak for en god julefrokost kl. 00.00.

Adresse: Julefrokosten afholdes i selskabslokalerne på Madklubben Østerbro, Østerbrogade 79, 2100 København Ø

Drikkevarer: Julefrokost med Madklubben inkluderer drikkevarer. Du kan dog tilkøbe pitchers og snaps i baren på aftenen. 

Kontakt: Skal du holde julefrokost en anden dag end en af de angivne fire datoer, så send os endelig en mail på event@madklubben.dk 

Børnemenu: Der sælges ikke børnemenuer til vores julefrokost

Allergener: Beskriv de allergener vores kokke skal tage hensyn til på aftenen. Benyt kommentarfeltet ved check ud til dette, når du køber billetterne. Vi kan desværre ikke 100 % eliminere spor af allergene ingredienser som nødder og skaldyr i vores madlavning – men vi gør altid vores bedste.  

Fortrydelsesret: Vær opmærksom på, at billetter til datospecifikke arrangementer ikke er omfattet af købelovens 14 dages fortrydelsesret. Du kan derfor ikke annullere eller bytte billetterne, eller få pengene tilbage.  

Ændringer: Der tages forbehold for mindre ændringer på menuen.

Send en forespørgsel og få hjælp til din julefrokost

Vi vil meget gerne hjælpe dig. Vi ved, at det kan være en svær beslutning med mange spørgsmål, når årets julefrokost skal arrangeres. Derfor er du velkommen til at stille os alle de spørgsmål, du har. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med at planlægge årets julefrokost.