Det bliver en aften ud over det sædvanlige, når Madklubben inviterer dig til nytårsaften i vores selskabslokaler på Østerbro. Glæd dig til en aften i fuldt format med god mad, bobler og bingo på menuen.

Vi byder dig velkommen med et glas bobler kl. 18.00, inden du og dine ledsagere kl. 18.30 sætter jer til langbords og nyder en humørfyldt middag i andre gæsters selskab. Glæd dig til alt lige fra koldrøget laks til oksecuvette og ikke at glemme: En syndig chokolademousse med hengemte bær, krystalliseret chokolade og citronmelisse. Hertil kan du hele aftenen nyde fri vin, øl, filtreret vand m/u brus samt kaffe og te til din middag!

Men fokus vil ikke blot være på godt til maven og ganen! Vi skruer nemlig også op for underholdningen, når vi tager fat i en gammel kending: Bingo-spillet. Kl. 21.30 – 22.30 har du nemlig mulighed for at klemme den sidste smule held ud af 2018, når vi i fælleskab finder bingopladerne frem og tager gensyn med “Gamle Ole”.

Festlighederne vil finde sted i vores smukke selskabslokaler på Østerbrogade 79, og du kan læse mere om arrangementet og menuen samt score billetter til en skarp pris á 800 kr. lige her. På vores hjemmeside finder du også vores lækre tilkøb: Et udvalg af farverige og smagfulde pitchers, som virkelig kan fyre op for nytårsstemningen! Ankomsttidspunktet lyder kl. 18.00 og kl. 23.00 takker vi af for i aften, så vores dejlige personale også får en chance for at nå hjem og skåle 2019 velkommen med deres kære. Vi glæder os til at se dig!

selskabslokaler selskabslokaler selskabslokaler