Smagen af Danmark. Ja. Hvad er den egentlig? Fadøl i Nyhavn på en sommerdag? Ost lagret ved det danske Vesterhav? Måske noget med kartoffel? Eller et friskbagt rugbrød? Der er mange gode bud, men en sikker vinder er den danske flag-farvede favorit: Rødgrød med fløde.

Bar Next Door er vi ikke blege for en udfordring. Så da Jameson Whiskey inviterede til den verdensomspændende konkurrence: Taste of home, varede det ikke længe, før at vi fandt inspiration fra vores hjemstavn, og kreerede en rød og hvid drink med smag af barndom, sommer og mormorminder.

Selvom den søde dessert-spise er lagt lidt i gemmerne, siden rødgrøden havde sin stortid i 1800 frem til 1960’erne, betyder det bestemt ikke, at den er indskrevet i glemmebogen. På Bar Next Door har vi endog fundet frem til en portion fri fortolkning af den klassiske kreation.

Derfor vil du i hele marts måned kunne nyde Bar Next Doors alternative, flydende hofret med et mix af traditionel Jameson Whiskey, sød bærlikør og masser af flødecreme til den favorable pris af 85 kr. Så kig forbi til en nostalgisk night out, og smag på den kreative kombination i vores behagelige bar på Sortedam Dossering. SKÅL!