Madklubben indvier (endnu en!) ny Aarhus-restaurant med stor auktion for et godt formål

6. februar 2019

En. To. Tre. Fire. Fire Madklubben-restauranter kan århusianerne nu (eller i hvert fald meget snart!) tælle i Smilets By indenfor en periode på ét år. Vi har nemlig lige overtaget endnu en smuk location i Aarhus, så vi udover Frankies Pizza også kan byde velkommen til endnu et familiemedlem i den nærmeste fremtid!

Hvilken Madklubben-restaurant, som du kan glæde dig til, kan vi endnu ikke afsløre, men vi har heldigvis andre godter med til dig i dag. I vores skønne nye lokaler på Vor Frue Kirkeplads 1 (det tidligere Restaurant Lotus) er der nemlig godt fyldt op med inventar, som dækker over alt lige fra bestik, tallerkner og glas over til stole og reoler. Inventer, der altsammen kan blive dit i den kommende weekend.

Vi byder nemlig indenfor til en stor auktion nu på lørdag d. 9. lørdag kl. 09.00 – 11.00. Her kan du selv vælge, hvad du har lyst til at slippe for dine godter, og samtidig støtter du Røde Kors, da hele vores indsamling ubeskåret bliver overdraget til denne gode sag.

Har du lyst til at høre mere om arrangementet? Så har Aarhus Update skrevet en artikel om hele molevitten lige her. Vi glæder os til at se dig på lørdag!