Madklubben København
Smørrebrød i Indre by

Hos Madklubben København hylder vi det danske smørrebrød til frokost og det moderne danske køkken om aftenen.

Du kan også få Madklubben derhjemme

Restaurant i København K

Fremragende smørrebrød til sympatiske priser

I bedste Madklubben-stil er priserne på et leje, hvor alle kan være med. Et stykke smørrebrød koster mellem 75 – 115 kr. og tager udgangspunkt i den smørrebrød, som holdet bag Madklubben København drømmer om afhængig af sæsonen.

Til aften koster 1 ret 125 kr., 2 retter 200 kr. og 3 retter 225 kr.

Lys kælderrestaurant i hjertet af København

Madklubben København har til huse i de selvsamme lokaler hvor Madklubben eventyret begyndte for 13 år siden, nemlig på Store Kongensgade 66. Her træder man ned i en lys kælder, hvor man kan sætte sig til rette i danske møbelklassikere.

Det var her i Store Kongensgade i København K, at det hele startede, da Madklubben i maj 2007 slog dørene op for allerførste gang. Idéen var at servere fremragende mad og drikke til billige penge i flotte omgivelser, og den idé viste sig at være formlen til et hit. Madklubben-familien har siden vokset sig større, men Madklubben København er stadig en favorit for mange – og med god grund.

Madklubben København er en restaurant, hvor godt design, gode råvarer af høj kvalitet og sæsonens smage går hånd i hånd. For er der én ting, der kendetegner menuen hos vores originale favorit, så er det et stramt fokus på de bedste råvarer. Menukortet skifter i høj grad med årstiden, og du vil altid kun finde råvarer, der er nøje udvalgt og i sæson hos restauranten Bistro-de-Luxe i København k.

Kokkene tager udgangspunkt i det danske køkken, men retter og teknikker bliver tilsat en god portion fransk håndværk midt i København K. Køkkenet er dog ikke bundet af dogmer, og selv om vi bruger overvejende skandinaviske råvarer, så er vi ikke bange for at bruge japansk soja, eller belgisk chokolade, hvis det gør retten endnu bedre!

Kort sagt, så udvikler og nytænker køkkenet konstant, men en ting er sikkert – du får stadig fremragende mad til sympatiske priser.

Så kom ned forbi os i Store Kongensgade 66 i København K, sæt dig godt til rette i vores kernelædersofaer eller klassiske designstole fra Charles og Ray Eames, og lad os forkæle dig med det bedste fra sæsonen! Du kan også følge os på Facebook.

Kontakt

Madklubben København
Store Kongensgade 66
1264 København K
Tlf: 33 32 32 34
koebenhavn@madklubben.dk

Åbningstider

Mandag til lørdag
Frokost fra kl. 11.30 til 15.00

Aften fra kl. 17.30 til 22.00

Søndag
Lukket