Mig og Madklubben: En god snak med Confetti-kvinden Christina Barré!

3. maj 2019

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

Jeg er en 29 årig madglad Københavner-snude som er bosat på Vesterbro med min kæreste Christian. Til dagligt arbejder jeg som agent for fire af Danmarks største livsstilsbloggere i mit eget firma confetticph.com. Jeg er selvudnævnt influencer-marketing-specialist og har været selvstændig i 1,5 år med kontor på Værnedamsvej. – Som i øvrigt er et af mine yndlings områder i København. Når jeg ikke arbejder eller bruger alle mine lommepenge på restaurantbesøg, elsker jeg at sidde bagpå min kærestes Harley Davidson motorcykel, gå til koncerter og træne cardio.

 

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

Jeg husker tydeligt min første gang på Madklubben. Det var tilbage i 2008 på deres første restaurant i Store Kongengade. Det er over 10 år siden – men husker det som var det i går. Jeg arbejdede i Mr.Harris i Lyngby og en af vores leverandører havde inviteret os ud at spise, så nu skulle vi prøve “den der nye restaurant alle taler om”. Det var første gang jeg i Danmark havde oplevet 3 retter for én samlet pris – det havde sku’ nyhedsværdi dengang!

Et af mine bedste minder må være sidste sommer, hvor vi havde en kanon aften på Bazaar. Kæresten og jeg blev så fulde at min svigermor måtte bede bartenderen om IKKE at putte alkohol i vores drinks, når vi bestilte cocktails. Han kvitterede med: “Det stoppede jeg med for tre bestillinger siden”. Haha! Det var en kanon aften med skøn mad, dejlig betjening og dans på bordene. De andre gæster har fået noget af et show med i kuvertprisen!

 

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

Det sker oftest i selskab med veninderne inden en bytur. Mange af Madklubbens restauranter har en fed underspillet feststemning. Men jeg har godt nok også holdt mange morgenmads- og frokostmøder på Bistro Royal. Det er nok den af restauranterne, jeg har besøgt flest gange! Elsker deres trøffelrøræg om morgenen, mums.

 

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

Det skifter lidt, men lige pt er det Bazaar. Syntes maden og udvalget er helt fantastisk! Men Tony’s i Havnegade har også en særlig plads i mit hjerte. Det er den perfekte “date-restaurant”.

 

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

Jeg er ikke særlig god til at lave mad, så jeg har typisk ansvaret for rødvin i glasset og en fræk playliste, imens kæresten står i køkkenet. Han fortæller mig dog, at jeg laver en solid boller i karry. Og morgenmad – det er jeg god til at lave, så det både er appetitligt og instagramvenligt!

 

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

1. Du er sammen med dejlige mennesker. 2. Vinen er ligeså god som maden. 3. Der er hyggelig belysning og festlig playliste.

Jeg kan bedst lide de der middage, hvor man bliver lidt fuld og har nogle lange gode snakke efterfulgt af noget guilty pleasure playliste med dans i stuen (eller som i Bazaar-tilfældet, midt i restauranten).

 

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

Uden tvivl rødvin. Jeg ELSKER det! Men jeg bestiller også ofte en G&T eller en kold fadøl. Om sommeren spiller jeg smart med rosé eller Aperol Spritz – det passer bedre til solbrune stænger.

 

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

Mangfoldighed.

 

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig? 

I kan stalke mig på instagram under navnet @christinabarre.