Omend modeugen kan være en travl affære for nogle, så skal der være tid til at spise et godt måltid mad. Uanset om du skal til shows eller ej, så kan det nemt tænkes, at du kunne have mod på en god bid mad i indeværende uge.

Vi begynder hos Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66, hvor “runwayen” byder på en mægtig 3-retters menu til 350 kroner. Du får:

Forret:
Jordskokkesuppe med grillede løg, jordskokkechips og hytteost

Hovedret:
300g rib eye serveret med braiserede løg, knuste kartofler med smør og persille, hjertesalat med mormordressing og hyldeblomsteddike, sellericreme samt sauce med trøffel

Dessert:
Chokolademousse med creme fraiche og nøddecrumble

Book dit bord her.

 

Et andet – og lettere – bud kunne være nedenstående friske, fristelser fra vores asiatiske gastrolaban, Hanzō, som har til huse på Værnedamsvej 14. 

Omend valget er frit, kunne vi forestille os, at følgende kunne friste:

Forret:
Rispapirrulle med kimchee, avocado, basilikum & sesam

Hovedret:
Rød karry med kylling, kokos, kål, sugar snaps & thai basilikum

Dessert:
Sorbet med marengs

Book dit bord på Hanzō her.

 

Vores tredje bud er “royalt” – stedet hedder Brasserie Royal og ligger tæt på Københavns Rådhus og midt på Regnbuepladsen.

Begynd med tre østers med lime, ingefær og chili, fortsæt med ægte caviar med blinis, rødløg og hjemmelavet creme frâiche og rund af med smørstegt kuller med vinterporrer, gulerodspuré, ristede mandler, salturt og sauce nage. Dessert? Beslut dig bare, når du er færdig med hovedretten – vi har masser af gode bud!

Book dit bord her.