Take away-feberen er over os for tiden på Madklubbens restauranter. Vi har allerede åbnet for take away på flere af vores restauranter, men vi er slet, slet ikke færdige. I dag er det nemlig vores herlige ”pariserie” Brasserie Royal, der står klar til at tage imod dine bestillinger.

Brasserie Royal er Madklubbens bud på et fransk spisehus, og disker op med velsmagende retter med et fransk touch, og sådan kommer vores take away også til at være – men med plads til kreativitet.

På menuen er der franske klassikere som rørt tatar med sprøde løg, kartoffel og peberrod blandt forretterne, samt en mør og smagfuld coq au vin med gulerødder, cipolliniløg, svampe, røget bacon og trøffelkartoffelmos.

Er du mere til en asiatisk laks med sesam, soya, wasabi, ingefær, lime og koriander, eller BBQ spareribs med pikant BBQ sauce og coleslaw, we’ve got you covered! Og, nå ja, der er også en saftig hamburger med fritter, og en hel masse lækre sidedishes og lidt sødt. Se hele menuen og bestil her!

Det er ingen overraskelse, at Wolt også denne gang er partner på projektet, og kommer til at stå for leveringen af vores smagfulde take away. Det bliver igen muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og selvfølgelig direkte fra deres hjemmeside.

Brasserie Royal er den seneste i rækken af Madklubbens restauranter, der har åbnet op for take away. Listen tæller lige nu:

Brasserie Royal
Bistro Royal – også til frokost!
Madklubben Steak
Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro
og
Frankies Pizza Nørrebro

Vi ser frem til at levere smagfuld take away-favoritter fra Brasserie Royal fra 17.30, og så kan du glæde dig til, at du inden længe kan få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!