Spiseoplevelse til en skarp pris? Prøv vores nye menu på Madklubben Grill i Aarhus!

18. marts 2019

Fra i dag byder vi velkommen til en skøn og saftig menu hos Madklubben Grill i Aarhus – en menu der byder på velbehag for både smagsløgene og pengepungen. Menuen kalder vi for “teatermenu” og er vores bud på en god madoplevelse til dig, der gerne vil spise tidligt på aftenen, inden turen går videre i byen – for eksempel i forbindelse med en teater- eller biograftur.

Konceptet er både simpelt og spiseligt: Du booker et bord mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag klokken 17.30, hvorefter bordet er jeres i 1,5 time. Vi står klar til at servere to skønne retter for 200 kroner og dermed er der både god tid, rigelig mad og ditto hygge, før I fortsætter med aftenens agenda. De to retter er udgjort af vores saftige oksecuvette i behageligt selskab fra sprøde fritter og rødvinssauce, og måltidet rundes af med en sød afslutning i form af en Sundae a’la Kæmpeeskimo, som er vores fortolkning af den velkendte is-klassiker.

Kender du en, der skal med et smut på Madklubben Grill i Aarhus og teste vores nye menukoncept af? Så kan I nemt og hurtigt reservere et bord lige her. – Husk at vælg “teatermenu”. Vi glæder os allerede!