Nyhed: Kom hjem til Mamma’s – Madklubbens nye familieoverhoved!

22. februar 2019

Må vi have lov til at invitere dig hjem til Mamma’s? Det er nemlig vores helt nye italienske spisested, som åbner på Regnbuepladsen den 7. marts!

Mamma’s er mor til to velkendte sønner fra Madklubben – de hedder Frankie(’s Pizza) og Tony(’s Havnegade), og Mamma’s tager det bedste fra de to ungersvende og tilsætter løst og fast fra vores andre restauranter. Resultatet? Det bliver en forståelig italienske restaurant med noget til alle – og til fremkommelige priser.

Børn og kærlighedstatoveringer er mere end velkomne

Familien er også i højsædet hos Mamma’s, og det betyder – blandt andet – at børnene selv kan få lov til kompenere deres egen pizza. De får en tegning, designer selv fyldet og dernæst hænger mamma den på køleskabet i køkkenet og går i gang. Er du glad for din egen mor, og har du hyldet hende med en tatovering, så udløser en diskret fremvisning af din mamma eller mor tatovering bobler til dig og hende. Det burde i øvrigt være med til at mildne omstændighederne, hvis din mamma ikke helt har accepteret den permanente kærlighedserklæring til hende.

Bordets glæder

Vi har fået fingre i de bedste italienske råvarer, som blandes med know-how fra Madklubbens andre restauranter. Der er noget for dem med hang til grønt, det klassiske, kød, pasta og pizza. Plus dessert selvfølgelig!

Det betyder – rent konkret – at I kan se frem til italienske klassikere såsom vitello tonnato, risotto, lasagne, costoletta milanese, pizza og tiramisu. Vælg dine favoritter fra á la carte menuen med priser fra 65 kroner – alternativt kan du sammensætte din egen 3-retters menu for 225 kroner eller kaste kærligheden på ’Mamma’s family feast’, hvor vi serverer fire retter (antipasti, pasta, kød eller fisk samt dessert) for 350 kroner.

Tørstig? For 100 kroner ekstra kan du få ad libitum bobler, rødvin og hvidvin, men der findes selvsagt også sodavand, filtreret vand med og uden bobler samt øl på fad og flaske

Lyskæder, Eros Ramazzotti og Aperol Spritz 

Oplevelsen på Mamma’s bliver så italiensk som muligt – og som at komme hjem til mamma med en let twist. Lokalet er indrettet med citrontræer, dæmpede lyskæder og hvid marmor. Der kommer ydermere fart på udeserveringerne, når årstiden tillader det – om dagen i valgfri parasol-skygge og om aftenen i selskab med stearinlys, en klassisk Aperol Spritz og lidt playliste-indslag med blandt andet Eros Ramazotti på det musikalske tapet.

Du kan booke bord lige her, få alle opdateringer på @eatatmammas på Instagram og følge med på www.madklubben.dk/mammas. Vi glæder os!