Tirsdag eftermiddag. Du har endelig fri fra arbejde, studie, salsatime eller også er du slet ikke kommet i gang med dagen endnu. Måske er der børn, der skal hentes. Måske du gerne vil nå en lur, inden du skal være ude af døren igen kl. 20. Vasketøjskurven flyder over med tøj. Dit køleskabs inventar (eller mangel på samme) skal vi slet ikke snakke om. Og så er der jo også lige noget aftensmad, der skal klares. Men er udsigten til køen i supermarkedet og kreative påfund i køkkenet lidt uoverskuelig? Så kan du, familien, vennerne og måske naboen gøre det nemt for jer selv, og lege pizzapusher derhjemme med vores nye middagskoncept: Gran Torinos Pizza Kit.

Konceptet er en ukompliceret, hurtigt og smagfuld fornøjelse. Sættet indeholder 2 x dej, krydret tomatsauce, cremet mozzarella samt både San Danielle skinke, Ventricina-pølse, grillede peberfrugter og frisk rucula til at toppe din pizza af med. Du vælger selv, om du ønsker at afhente dit pizza kit i restauranten, eller om vi skal levere det lige til døren. Derfra er det blot at samles og lege pizza-pakke-station på køkkenbordet med de simple step: Rul dejen ud, pynt med ønskede toppings, bag i ovn i max 10 minutter og voilá – aftensmaden er serveret!

Pizza kittet kan blive dit for blot 175 kr., og med følger naturligvis en vejledning, der fortæller, hvordan du laver dine perfekte Gran Torino pizzaer. Skal du kaste dig ud i din nye karrie som “pizzaiolo” derhjemme? Så kan du bestille Gran Torinos Pizza Kit som take away allerede nu ved at klikke lige her. Rigtig god fornøjelse og “buon appetito”.