Nytår med Madklubben

Bestil lækker catering til årets nytårsmenu hos Madklubben, gennem vores nye koncept Madklubben Derhjemme. Prisen pr. kuvert starter fra 300 kr.

Madklubbens festlige nytårsmenu

Hos Madklubben er vi ikke i tvivl. Nytår er årets fedeste fest. Og med Madklubben Derhjemme gør vi din nytårsfest til en lækker og stressfri fornøjelse. 

Vi har nemlig strikket to forskellige nytårsmenuer sammen (priser fra 300 kr.), så du kan bruge de sidste timer i 2019 på at tænde bordbomber, fortælle dårlige jokes og underholde dine gæster i stedet for at stresse rundt i dit eget køkken.

 

Afhentning: Frankies Frederiksberg, Frankies Østerbro, Madklubben Esbjerg samt i Søborg

49001222322_b88c7e5417_o (1)

Nytår med Madklubben Derhjemme

Årets sidste måltid er noget særligt. Derfor har vi gjort vores ypperste for at sammensætte to lækre og velsmagende nytårsmenuer, som du kan imponere dine gæster med. Og her er lidt for enhver smag. 

Vores menuer byder på alt fra let kryddersaltet dansk laks til stegt duerulle med svampe duxelles. Fælles for menuerne er vores nøje udvalgte råvarer, som alle er tilberedt med masser af kærlighed og respekt for at skabe den bedste smagsoplevelse.

Send en forespørgsel og få hjælp til årets nytårsfest

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at planlægge årets nytårsaften. Udfyld formularen, så kontakter vi dig med mere information.


Vi ser frem til at hjælpe dig!

Vælg nytårsmenu