Vores nytårsmenuer er sammensat ud fra sæsonens friske råvarer, og er fyldt med den samme gode smag, som du kender fra Madklubbens restauranter.
Hvis du planlægger at holde nytårsaften hjemme med familie og venner, så er vi klar til at sørge for, at du udelukkende skal koncentrere dig om at være sammen med dem, du holder af.
Vi står klar med 2 lækre menuer – enten 3-retter eller 4-retter. Der vil naturligvis også være mulighed for forskellige snacks og natmad, samt drikkevarer. Vi har gjort det hårde arbejde, så du kan læne dig tilbage og nyde aftenen.
Priser fra 325 kr. Børn halv pris.
Klassisk
3-retters
325 kr. pr. person
Forret
Blåmuslingesuppe m. brød
Græskarpuré, syltede fennikel og urteolie
Hovedret
Oksemørbrad m. trøffelsauce
Sellericreme, syltede svampe, urtecrumble, Pommes Anna m. Vesterhavsost
Dessert
Chokoladetærte
Chokolademousse, passionsfrugtcurd og nøddecrumble
Vegetarisk
3-retters
325 kr. pr. person
Forret
Svampesuppe m. brød
Syltede Karl Johan, græskarpuré og urteolie
Hovedret
Høbagt selleri
Sellericreme m. trøffel, palmekål, soya, lime, Pommes Anna m. Vesterhavsost
Dessert
Chokoladetærte
Chokolademousse, passionsfrugtcurd og nøddecrumble
PRIKKEN OVER I'ET (3-retters)
Som supplement til menuen – perfekt til velkomstboblerne og nytårstalen
En fustage med 12 Roumegous Fine de Claire østers inkl. rødvinseddike med skalotter samt østersåbner | 250 kr.
30g caviar, blinis, rødløg og creme fraiche | 375 kr.
Snacks
Chips med piment d’espelette
Grønne oliven og baby fersken med citron og rosmarin
Røgede mandler
Hotdog
1 stk. Oksepølse
1 stk. Brioche
Grov sennepsmayo
Syltede rødløg
Ristede løg
Samlet pris for snacks og natmad: 75 kr. pr. person
Klassisk
4-retters
450 kr. pr. person
Forret
Hummersuppe
Cognac, hummerbrud, selleri, kørvelolie
Mellemret
Bagt torsk med græskar pure, salat med brøndkarse og mandler
Hovedret
Stegt okse-ribeye 250 gr. med kartoffelpure tilsmagt med trøffel og purløg. Dertil grillet vinterløg i sort peber og citron samt rødvinssauce
Dessert
Hindbærkage bagt med marcipan & vanilje lagt med hvid chokoladecreme dertil sauce på blodappelsin toppet med mandelkrokant
Vegansk
4-retters
450 kr. pr. person
Forret
Svampesuppe
Timian, citron, karse, bøgehatte, croutons
Mellemret
Grillet græskar
Poppede græskarkerner, crudité, soyasmør, skalotteløg
Hovedret
Bagt jordskokke
Sprød risotto, glaskål, estragonvinaigrette
Dessert
Chokolademousse
Chokoladeflager, bagt ananas, karamel
PRIKKEN OVER I'ET (4-retters)
Som supplement til menuen – perfekt til velkomstboblerne og nytårstalen
En fustage med 12 Roumegous Fine de Claire østers inkl. rødvinseddike med skalotter samt østersåbner | 250 kr.
Snacks
Kartoffelchips med estragonpulver & trøffelcreme
Ristede soya mandler
Humus med spicy pappardums
Cheeseburger
1 stk. oksebøf
Briochebolle
Cheddar ost
Grillet tomat
Syltede agurk
Dijonaise
Samlet pris for snacks og natmad | 100 kr. per person