Nytår med Madklubben

Nytår med Madklubben er noget helt

Nytår på Madklubben

Vores kokke og tjenere på Madklubbens restauranter glæder sig helt vildt til nytårsaften. Det er nemlig en helt speciel dag, hvor de får mulighed for at gøre lidt ekstra ud af det.

Besøg en af Madklubbens restauranter og vi sørger for, at du får en fantastisk, velsmagende, smuk og festlig nytårsaften sammen med dem du holder af.

Nu er det bare op til dig at finde ud af, hvilken restaurant I aller helst vil på.

Nytår derhjemme med Madklubben

På Madklubben er vi ikke i tvivl. Nytår er årets fedeste fest. Og med Madklubben Derhjemme gør vi din nytårsfest endnu lækrere og meget mindre stressende.

Vi har nemlig strikket to forskellige nytårsmenuer sammen (priser fra 300 kr.), så du kan bruge de sidste timer i 2019 på at tænde bordbomber, fortælle dårlige jokes og underholde dine gæster i stedet for at stresse rundt i dit eget køkken.

Afhentning: Frankies Frederiksberg, Frankies Østerbro samt i Søborg

KUNDESERVICE

Du kan altid kontakte os på shop@madklubben.dk

Kundeservice har åbent hver dag på

Tlf: 33 32 32 34 

mandag – torsdag: kl. 10 – 20
fredag: kl. 10 – 21
lørdag: kl. 12 – 21
søndag: kl. 14 – 19

BETALINGSKORT
Madklubben modtager betaling med følgende betalingskort: QuickPay  QuickPay  QuickPay  QuickPayQuickPay Der opkræves et gebyr ved betaling med visse kreditkort svarende til det gebyr, der opkræves af betalingskortudstederen, hvis Madklubben i henhold til gældende lovgivning er berettiget hertil. Gebyret vil blive oplyst i forbindelse med valg af betalingsmiddel. Se mere om dette i vores handelsbetingelser
Del på facebook
Del på email
Del på twitter